Zašto je forum prespor? |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Autor | ||
brut
veteran
Član od: 17 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1848 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Zašto je forum prespor?Objavljeno: 07 Prosinac 2006 u 13:07 |
|
|
Ja ne znam ali mislim da se i kod ostalih forumaša forum sporo otvara. JUčer u jutro jedno vrijeme nije se mogao otvoriti ni portal ni forum. Nakon toga portal se malo sporije ali ipak otvara. Međutim, i to je daleko od ranije brzine. Što se foruma tiče on se i dalje strašno sporo otvara. Hoće li se uskoro popraviti stanje s brzinom i vratiti na staru brzinu? |
||
|| ![]() |
||
t-mac3
mvp
Član od: 16 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1000 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Prosinac 2006 u 18:20 |
|
|
Meni se ista stvar dogodila.
|
||
|| ![]() |
||
brut
veteran
Član od: 17 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1848 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Prosinac 2006 u 20:40 |
|
|
I dalje je isti problem. Forum vrlo spor, a sam portal malo brži ali nije kao prije.
|
||
|| ![]() |
||
brut
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Prosinac 2006 u 15:39 |
|
|
Da, tri dana su bila strašno spora, ali sada ova zadnja tri dana to je stvarno brzina svjetlosti. Nikad prije takva brzina. Nadam se da će tako i u buduće biti, a ako nekad zaškripi na duže kao zadnji put da će nas obavijestiti da znamo o čemu se radi. Bravo za Košarku hr. |
||
|| ![]() |
||
overlord
mvp
Član od: 02 Veljača 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 914 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Prosinac 2006 u 16:52 |
|
|
Ja imam vezu "boli glava" , ali imam isti problem. Prije tri dana sam misli da sam baniran jer se nisam nit mogao spojiti. Valjda je server bio preopterećen.
|
||
|| ![]() |
||
sveti nikola
mvp
Član od: 05 Ožujak 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Prosinac 2006 u 20:46 |
|
|
meni iste stvari se događale...danas opet,mislio sam da je sajt pao zbog preopterćenosti radi zanimanja oko utakmice godine u rijeci:kostrena-kvarner96 (b-1liga)!!!! |
||
|| ![]() |
||
Stjepan Mesić
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
rookie
Član od: 18 Prosinac 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Prosinac 2006 u 18:36 |
|
Pravna država će dati odgovor na ta pitanja, samo treba vjerovati institucijama i rješenja će se naći sama od sebe |
||
|
idite kleknuti u Jasenovac. Mi nemamo pred kim šta klečati! Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja kad su nam Sile osovine priznale Hrvatsku državu
|
||
|| ![]() |
||
haklerscvjetnog
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 10 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 2432 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Prosinac 2006 u 00:08 |
|
|
da i meni isto...nekad mi ni neće otvori.....
|
||
|
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
|
||
|| ![]() |
||
dvsopic
veteran
Član od: 24 Rujan 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 2476 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 16:27 |
|
|
jbg dečki...dsl je zakon
|
||
|
||
|| ![]() |
||
soldier
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
moderator
Član od: 13 Prosinac 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 2174 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Siječanj 2007 u 16:46 |
|
Nemoj se pravit pametan sa tim tvojim izgovorim ao pravnoj drzavi...pozz |
||
|
||
|| ![]() |
||
ljutiti dabrovi
sophmore
Član od: 03 Prosinac 2006 Lokacija: Sao Tome and Principe Online status: Offline Postovi: 284 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Siječanj 2007 u 13:59 |
|
|
jedno vrijeme nisam mogao pisati na forumu zbog kako je pisalo problema s kolačićima ali sad je sve ok
|
||
|| ![]() |
||
overlord
mvp
Član od: 02 Veljača 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 914 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Siječanj 2007 u 11:23 |
|
|
I ja imadoh isti problem, ali nakon formatiranja diska nema problema... Ja se već uplašio da sam baniran.
|
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |