FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nikola Vujčić

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Autor
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Nikola Vujčić
    Objavljeno: 01 Prosinac 2006 u 10:37

Fantastični Vujčić!

Protiv Ljubljančana u EL:

- 27 poena (u 27 min)

- 10 skokova i

- 10 assista!

Sjajno!

Fenomenalno! 

||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Prosinac 2006 u 12:06
On je IGRAČINA, ali kada sam ga god gledao nije imao dan. Nevjerojatno... 
  ||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Prosinac 2006 u 14:38
 kralj,bog novije hrvatske košarke
..nema greške, ja sam najveća greška..
  ||   Nazad na vrh
haklerscvjetnog Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvjetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Prosinac 2006 u 22:45
nadamo se samo da se vraća u repku....al kapetanska vrpca Marku Popoviću... 
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
  ||   Nazad na vrh
haklerscvetnog Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Prosinac 2006 u 17:23

||   Nazad na vrh
black Vidi meni
professional
professional

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat black Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Prosinac 2006 u 18:31

vuja

||   Nazad na vrh
Maddox Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 07 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Maddox Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Prosinac 2006 u 19:57
žuja
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Prosinac 2006 u 12:09

Vodi za MVP EL!!

Nakon devet odigranih kola u najelitnijem europskom ko¹arka¹kom klupskom natjecanju, Euroligi, koju organizira Uleb, hrvatski ko¹arka¹ Nikola Vujèiæ, èlan Maccabi Elitea iz Tel Aviva, vodeæi je igraè u poretku za MVP-a sezone.

Ova ljestvica se zapravo radi vrlo jednostavno i matematièki, a izra¾ava se indeks bodovima, koje igraè sakupi nakon svake utakmice. Indeks bodovi se raèunaju na taj naèin da se zbrajaju sve pozitivne kategorije (poeni, skokovi, asistencije, ukradene lopte, blokade, iznuðeni prekr¹aji), a oduzmaju negativne (izgubljene lopte, napravljeni prekr¹aji, primljene blokade, te proma¹eni ¹utevi).

Vujèiæ ima prosjek od 21.4 boda po utakmici ¹to je toèno jedan bod vi¹e od drugoplasiranog Alexa Ackera iz Olympiacosa, a èetvrto mjesto u toj kategoriji zauzima èlan Cibone Brindley Wright.

Spomenimo da je Vujo jedini igraè u povijesti Eurolige, koji je vlasnik triple-double uèinka. Ukupno ih ima dva, a jedan je ostvario ove sezone u utakmici protiv Union Olimpije. Za tu utakmicu je sakupio i najvi¹e indeks bodova u sezoni (46), dok je najlo¹iju utakmicu, bodovno gledano, imao u osmom kolu protiv Unicaje (10 bodova).

U povijesti natjecanja, na jednoj utakmici je najvi¹e indeks bodova zaradio Tanoka Beard (63), nastupajuæi za ®algiris. Bilo je to u sezoni 2003/04, deseto kolo protiv tada Skippera iz Bologne, a raspolo¾eni Beard je zabio 35 poena, imao 19 skokova, dvije ukradene lopte, te 11 iznuðenih prekr¹aja. Gaðao je 11/14 iz igre, te 13/13 bacanja. Njega na listi top izvedbi slijede Dejan Milojeviæ i Jaka Lakoviè sa 55 bodova, dok je èetvrti na¹ Marko Popoviæ sa 54 boda, koje je ostvario u nezaboravnoj utakmici u dresu Cibone, kada je Estudiantesu u Dra¾enovom domu ubacio 39 ko¹eva. Bilo je to u èetvrtom kolu u sezoni 2004/05.

Maccabi, u skupini B u kojoj je i Cibona, dr¾i drugo mjesto sa omjerom 6-3, a Vujèiæ je odlaskom kljuènih igraèa pro¹le sezone, Anthonyja Parkera (Toronto), Macea Bastona (Indiana) i Willa Solomona (Fenerbahce Ulker), preuzeo ulogu voðe na terenu, pa tako predvodi Maccabi sa 14.8 poena, 7.8 skokova i 4 asistencije u prosjeku.

Uredio/la brut
  ||   Nazad na vrh
black Vidi meni
professional
professional

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat black Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Siječanj 2007 u 13:10
jos jedna odlicna utakmica vujcica 33 poena 7 asistencija.....sta se moze reci najbolji centar u europi 
  ||   Nazad na vrh
zeleni zub Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 15 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zeleni zub Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Siječanj 2007 u 20:33

Vujo je car. Sta mislite, jel treba(o) probat u NBA. Volio bih ga vidjet tamo jednu sezonu, al nisam siguran da ce se odlucit napustit lovu i status ovdje. Mogu i razumjet...

zeleni zub prezire slavu...
  ||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Siječanj 2007 u 20:57
 ne treba mu to,nebi sigurno imao status kao ovdje,pa bi onda počele sumnje u njega i tako dalje. ovdje je car i valjda to neće promijeniti... a nebi zaradio više tamo,samo bi manje igrao
..nema greške, ja sam najveća greška..
  ||   Nazad na vrh
vazdušni džordn Vidi meni
professional
professional

Član od: 02 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vazdušni džordn Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Siječanj 2007 u 20:55
MVP

Kroz nas se ide u grad sviju muka,
kroz nas se ide gdje se vjecno place,
kroz nas se ide do propala puka

ponekad pijem pretjeran kolicine alkohola
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni