FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Svrha ovog svega

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
Autor
babun Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 21 Srpanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat babun Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Svrha ovog svega
    Objavljeno: 02 Siječanj 2007 u 17:57

ma ode nasa kosarka u **!!(ako vec i nije)..citam novi list, i njemu intervju sa dankom radicem..iako sam vec unaprijed znao sto ce reci, nisam mogao odoljeti pogledati sto ce novo izlupetat nas lider i  istinski kosarkaski strucnjak..i tako...za danka radica nasi neuspjesi( posevsi od barcelone 97. pa do beograda 2005) nisu nista drugo nego uspjesi, jer smo tim rezultatima potrvdili da se nalazimo u samom vrhu svjetske-kosarke!! ?kojem to vrhu, pitam se , mozda onom bez dna, pa se tako i mi skupa sa portugalom,austrijom, tajvanom i ostatkom dream tema nalazimo na samom vrhu svjetske kosarke!!shvacate?? odavno se u hr kosarci nitko nije pohvalio nekim dugorocnim projektom! spahija je bio 2,3 godine, aco isto,skansi,pepsi, i giergia(govorim o profesiji izbornik)..sada je dosao repesa, a upravo njega ponosno istice radic pritom se hvaleci kako je glavni cilj bio staviti repesu na kormilo, te da su s tim potezom pokazali da misle ozbiljno!!?? dolaskom repese je ispunjen cilj??kakav cilj,majke ti, pa ako cemo se hvaliti kako smo doveli HRVATA na HRVATSKO KORMILO KOSARKASKE REPREZENTACIJE??!!! pa svakom hrvat to bi trebao biti cilj, ne sredstvo hvaljenja ili velicanja sto je jedan hrvat pristao biti izbornikom nase vrste!! o dugorocnom projektu,dakle ni "d"...kako cibona egzisttira zadnjih godina?? svake godine nova ekipa, savke godine nova ekipa..itako unedogled..no,svi ti igraci koji su prosli kroz toranj kvalitetno su se uklopili zbog trenera anzulovica, koji radi izvrsni posao..sjetite se prosle godine, pod kosem su ordinirali davison( 203 cm),markota(207 cm ),zuza(204cm ),andric(210cm) , dok je skelin bio ozljeđen, a andric prakticki nije ni igrao!!no i s takvom ekipom cibona je na terenu nadmasila zadrane koji nisu imali znanja iskoristiti gecevskog,lalica,patersona i ostale teskase u borbi sa ciboninim "centrima"..to je stvar trenera, a popovic ocito nije taj...zadar ce i ove sezone "pljosnut"  u borbi protiv cibone, a mozda vec i protiv zagreba, cedevite,broda ili kvarnera..igru nema nikakvu, i zato mi nije jasno kako trenerski kalibar duska vujosevica nemoze objesniti igracima partizana kako english zabija petu tricu nakon dvadesete uzastopne ISTE akcije domacina!!?? zadar igra s puno blokova, no sve je jednostavno za "prokuzit" ako mogu ja  u publici( na klupi) vidjet  o cemu se radi, kako onda ne moze dusan vujosevic?? postavlja se i pitanje strucnosti i morala trenera popovica, jer nakon promasenog suta svom se igracu ne **e mater(barem ne na terenu)...dugorocni projekt , dakle dugo nije viden..no to ne bi znacilo kupiti igrace  i vezati ih ugovorm recimo 3+1.svakako kompletni reustroj omladinske skole..no ocito da to nikog ne zanima, pa nije ni cuod da zadar ima tek nekoliko igraca koji su bolji od ostalih..u juniorskom stazu tek troskot  i sarlija oodskacu,donekle bazdaric, dok u kadetima imate tonia prostrana. split? pitam se sto je s zvonkom buljanom?soda ne igra u splitu,..no to necu komentirat, pogotovo "trenera" ticinu i ostale anti-trenere

nasi mladi uzrsti vec gidinama ne pokazuju nista, a razlog sigurno lezi u tome sto se sinovi poznaatih oceva automatski nalaze  u selekcijama,a njih vode darko kunce i glupan vlado vanjak koji svoje gluposti o "defakto otvorenom sutu " moze pricati drugima.repka u svoje redove uzima najbolje pojedince sa otvorenog prvenstva selekcija, a slici li vam to na ono:"zabijem najvise a ekipu koje **e! "??

katastrofalno stanje nase kosarke upotpunjuju nasi klubovi, no i glupi igraci  te tako imamo zaokruzenu pricu..

no ovo sto govorim znaju svi koji se imalo razumij, no sto to vrijedi kad danko radic  svaki  pokusaj dokazivanja da nasa kosarka ne ide u dobrom svijetlu on naziva "jogurt revolucijom"..ma o cemu pricam..

Uredio/la babun

||   Nazad na vrh
babun Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat babun Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Siječanj 2007 u 19:50
 to je istina

||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Siječanj 2007 u 18:14
Izvorno objavio/la woogla

stvar je u tome šta mladi igrači nemaju priliku za dokazivanje,nikad više iz rijeke neće izaći baždarić,mance ili kus,svi su oni redom odlazili u velike klubove,a onda začudo stanka od PET godina do vrbanca

propadaju klubovi zbog nezainteresiranosti sponzora i publike,nema promocije ko¹arke,nema zarade od prodaje igraèa jer nitko neæe poslat skaute u ovakvu ligu,prvi je pao zrinjevac,sada i zagorje,pitanje je samo tko æe sljedeæi

znam da ove velike to ne interesira jer misle samo na svoje dupe,nikog ne zanima ¹ta iz osijeka nikad vi¹e neæe doæi jedan Voloder(pozdrav legendi),iz rijeke Vrbanc,iz kri¾evaca Tomasi ili iz ¹ibenika DRA®EN

Nije to STANKA OD PET GODINA samo što se Rijeke tiče. U tom istom razdoblju niti jedan od naših ostalih prvoligaša (oni koji ne igraju NLB) nije dao niti jednog pravog igrača, igrača koji bi zaigrao u nekom od naših najboljih klubova, U Cibonii i Zadru, prije svega. Šta će nam onda ovakva A1 liga kad tih 9 klubova (koji ne igraju NLB) nisu u stanju godišnje izbaciti bar 2-3, da ne kažem više, prava igrača koji bi mogli igrati u Ciboni i Zadru. Ne da ne mogu godišnje već ne mogu niti jednog u pet godina. Sve nam je NLB i Radić upropastila. A1 ovakova kakva se sada igra s ovih 9 klubova je jedan obični jad od lige, od igrača, trenera, struke uopće, od organizacije klubova, uprava klubova, financija i klubova uopće. Jad i bijeda.  

||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Siječanj 2007 u 23:51

dobro,samo sam uzeo rijeku kao primjer..ali u biti slažemo se oko tih nekih stvari...

NLB je stvarno odlična liga,jedna od jačih u Europi,ali kao takva je korisna samo onima koji je igraju

iz ovakve bijedne a1 će teško opet izači neki pravi igrači,samim time ovi iz NLB neće imat šta dovodit,jer oni ne stvaraju,pa će i oni jednog dana počet propadat i shvatit da je sve ovo samo jedna velika noćna mora

..nema greške, ja sam najveća greška..
  ||   Nazad na vrh
jaguar Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaguar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Siječanj 2007 u 11:43
Svaka čast NLB Ligi... Al zabole me za napumpavanje forme srba i njihovih klubova... Kada bi SVI naši klubovi igrali u toj ligi kao da im život ovisi o tome, hajde, ali ovako?! Pa što smo se mi za TO borili?! Da Radić uzima lovu u njegovoj privatnoj ligi, a da propadaju klubovi tipa Varaždin?! Pa ljudi!!! Pa to ne da je sukob interesa nego što je sukob interesa ako nije to?! Čovjek mrtav hladan ubija hrvatsku košarku za lovu koju uzima u NLB?! Hej ljudi?! Igramo u ligi Nova LJUBLJANSKA banka koja je našim starcima ukrala lovu i ne vraća!!! Pa jesmo mi LUDI?!? O čemu mi pričamo???????? 
košarka je zakon
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Siječanj 2007 u 16:11

Ne radi se tu više o sukobu interesa. Tip direktno radi protiv hrvatske ko¹arke. Hrvatska mora imati svoju pravu i kvalitetnu prvoligašku košarku u svim svojim dijelovima. Od Dalmacije, preko primorja, Zagreba, do Slavonije. Nikad hrvatska ko¹arka neće biti samo i isključivo Zagreb, Zadar i Split. Ne može ona počivati isključivo na klubovima čiju igru nose u pravilu stranci i gdje se više ne stvaraju već samo kupuju igrači. 

Uredio/la brut
  ||   Nazad na vrh
jaguar Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaguar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Siječanj 2007 u 18:08
 Apsolutno se slažem s tobom... Pa što me briga ako Cibona brusi formu na Partizanu ili Zvezdi za Euroligu. Pa jel ova naša košarka gosp. RADIĆA možda teren za strance koji ubiru lovu u Zagrebu?! Apsolutno nemam ništa protiv Cibone. Dapače, volim Cibonu, ali ju ne volim kada ne igra hrvatsko prvenstvo CIJELE godine...  plus čekam jedan dan Cibonu sa gro hrvatskih jakih igrača i 2, 3 stranca koji mogu pokrpati eventualne rupe u HRVATSKOJ LIGI i Euroligi. U HRVATSKOJ LIGI što znači da se izravno tuče s JAKIM ZADROM sa ZADARSKIM igračima, jakim Zagrebom, jakim Splitom ( Radja??? ) ili nekim trećim ako iskoči... Pa dajmo da Šibenik igra sa Cibonom, a Alkar sa Zadrom, pa će biti mladih igrača koji će imati HRVATSKE uzore. Baš me zaboli za tekme Zagreba i Budućnosti na koje neću ići IZ PRINCIPA. NOVA LJUBLJANSKA BANKA je izlika za ubijanje HRVATSKE košarke?! Baš fino... Pa šta će nama rat kada se sami možemo svojom letargijom uvaliti u gov... Ma taj Radić i njegova ekipa mogu slobodno pakirati kofere i prepustiti nekom drugom TKO HOĆE I ZNA vođenje HKS-a! Krajnje je vrijeme!!!! 
košarka je zakon
  ||   Nazad na vrh
jaguar Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaguar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Siječanj 2007 u 18:22
 Uh.....
košarka je zakon
  ||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Veljača 2007 u 14:14

samo ću reć da otkad je Jadranske lige,da je iz A1 izašao samo jedan igrač reprezentativnog kalibra - Vrbanc... a i on se još mora dokazat

sviđa mi se ova šibenikova politika guranja mladih igrača,ali sve im to pada u vodu,ako Drezga,Petković ili Vukičević nemogu igrati i dokazati se protiv Cibone,Zadra,Zagreba...

koliko bi samo Drezgi pomoglo da se bori protiv Kusa,Englisha ili Sesara???

..nema greške, ja sam najveća greška..
  ||   Nazad na vrh
envahissement Vidi meni
professional
professional

Član od: 11 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat envahissement Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Veljača 2007 u 17:00

Drezga konkretno je ima priliku u kupu protiv zadra pokazati koliko zna. Rezultat ne sugerira da je nešto previše pokaza.

Poanta je u tome da naša liga (i klubovi tipa Zagorje Tehnobeton, Cedevita...) nisu igrali sa Zadrom i Cibonom ni prije raspada Yuge, a Hrvatska je davala talente svjetske klase. Zar bi danas davala? Nekako sumnjam. Marko Popović je zabija 39 koševa protiv Pule (kako li se zva klub u to doba). Koliko vas je znalo ovaj podatak. vjerojatno je i on sam zaboravija. Kad je Zvezdu i Maccabija uništava s po 30 koševa to se pamtilo.

poanta je da će se pravog talenta uvik prepoznati, bez obzira di igra, al igrač se postaje protiv ozbiljnih ekipa.

Zagreb, osijek, Šibenka su i prije rata ulazili u tadašnju prvu ligu. Zašto nebi i danas ušli u ovu ligu???

Osobno smatram da ovu ligu treba skratit na max 12 klubova i veću važnost domaćem prvenstvu dati tako da prvak države ide u Euroligu, a ne na pretplatu. I ne smijemo dopustit da nam se liga odigra u 1 popodne (3 utakmice tjedno?!?!?), a finale od 42 (na 4 razlike).

O nogovoditeljima HKS-a su sve rekli zvižduci u Jazinama jučer.

||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Veljača 2007 u 17:24
Pa dajte dokle će se pojedinci pravdajući NLB ligu vraćati stalno na bivšu Jugo ligu i to kako smo onda izbacivali svjetske igrače. Kako vam nije jasno da su to bila druga vremena. Da je onda u ta naša 4 kluba igralo 50 hrvatskih igrača i da su hrvatski igrači bili nositelji igre svakog kluba. jedva 1-2 stranca da je igrao u sva ta 4 kluba. A šta imamo danas? Imamo 4 kluba u NLB, a iduće sezone ćemo imati 3. U tim klubovima su glavni igrači stranci. Zapravo imamo samo dva kluba, a druga dva su obične kante za napucavanje i smo nas sramote. Svi vrijedniji domaći igrači su vani. NLB nam je uništila prvu ligu. I ekonomski i igrački. To više nije prva već skoro pa nakadašnja druga liga. Mladi igrači moraju bježati vani čak u Mađarsku, Češku, Slovačku, Poljsku,......, u druge lige zapadnih zemalja samo da nešto zarade. Imamo 200-300 prvoligaških igrača vani. To su dvije prve lige. A do prije samo 5-6 godina, kada nije bilo NLB lige, jako lijepo se moglo zarađivati i u prvoj hrvatskoj ligi. Bili su stranci i u Rijeci, Brodu, Osijeku, Šibeniku, Benstonu, Zrinjevcu. Ne samo u Ciboni, Zadru, Zagrebu i Splitu. Mi jednostavno moramo imati pravu prvu ligu, ona mora imati prioritet pred svim osim pred EL i u njoj moraju svi od početka igrati. Bez toga propast će hrvatska košarka.
  ||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Veljača 2007 u 16:27
Ali opet se postavlja pitanje, ako je Radić smeće (s čim se ja apsolutno slažem), zašto se klubovi ne potrude da ga maknu. Nemoj igrati dok se ne makne, pa ako to košta sezone, košta sezone, ali će eventualno pomoći hrvatskoj košarci. Više su tu klubovi krivi nego Danko Radić. 
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni