Svrha ovog svega |
Odgovori
|
Stranica <12345> |
| Autor | ||
horvy
rookie
Član od: 08 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 22 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Svrha ovog svegaObjavljeno: 26 Prosinac 2006 u 14:26 |
|
|
... a mislim da je svejedno da je splitu i ciboni prazna dvorana i u nlb i u a1,ali bi igrajući u a1 napunili tuđe dvorane,a u zadru će uvijek biti gledatelja. sVRHA OVOG SVEGA??? NEMA SVRHE!!! [/QUOTE] Možda je njima važnije napuniti dvorane u Vršcu, Železniku, Sarajevu itd. gdje ih uredno na svakoj utakmici izvrijeđaju, nego u Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Brodu,... |
||
|| ![]() |
||
horry
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 15 Siječanj 2006 Lokacija: Yugoslavia Online status: Offline Postovi: 150 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Prosinac 2006 u 17:12 |
|
ako ovim uz svoj kao neki revolt prema ligi pokushavash da kazesh da hrvate ovamo ili u bosni vredjaju vishe nego srbe ili bosance kod vas, odnosno da se ovdashnji debili razlikuju od tamoshnjih, onda stvarno... |
||
|
#3 Candace Parker
#5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby |
||
|| ![]() |
||
woogla
mvp
Član od: 22 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 678 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Prosinac 2006 u 17:35 |
|
|
na ovom topicu nije riječ o vrijeđanju,nego utjecaju ove lige na a1 kod nas se vrijeđa u zadru jer drugdije i nema ko vrijđat, nema ljudi |
||
|
..nema greške, ja sam najveća greška..
|
||
|| ![]() |
||
brut
veteran
Član od: 17 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1848 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 11:53 |
|
|
SVRHA OVOGA SVEGA? NEMA SVRHE! Nema svrhe za hrvatsku košarku! Samo šteta! Ulaskom Makedonaca jugonostalgičari su nas potpuno vratili u Jugoslavensku ligu. U košarci opet imamo Jugoslaviju. Liga Od Vardara pa do Triglava. I jedino gdje dajem za pravo HRT i ostalim hrvatskim televizijama u svezi s košarkom to je što dosljedno ne daju ni slučajno na svoje ekrane tu jugoligu.
|
||
|| ![]() |
||
horry
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 15 Siječanj 2006 Lokacija: Yugoslavia Online status: Offline Postovi: 150 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 16:39 |
|
izvini shto pitam, ali ovo je loshe zbog? a da, u vreme sfrj uopshte nisu nashi timovi uzimali evropske trofeje, pa su i srpski i hrvatski krenuli u dominaciju posle otcepljenja... |
||
|
#3 Candace Parker
#5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby |
||
|| ![]() |
||
woogla
mvp
Član od: 22 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 678 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 17:03 |
|
|
ajde ne seri i vaši klubovi i reprezentacija padaju otkad je ova liga,i slovenci su imali dva kluba u euroligi i mi i vi,a sad smo ostali sa po jednim klubom koji mole boga za drugi krug... a imali smo sasvim solidnu ligu,još prije nam je počela propadat,a ovo ju je dokrajčilo
|
||
|
|
||
|| ![]() |
||
horry
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 18:01 |
|
|
kako ju je tachno dokrajchilo? time shto klubovi koji treba da izbore (dobrim nastupima u uleb kupu recimo) ta dodatna mesta u euroligi sada vikendom igraju jache utakmice nego ranije?
|
||
|
#3 Candace Parker
||
|| ![]() |
||
horvy
rookie
Član od: 08 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 22 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 19:24 |
|
O debilima nemam pojma. Govorio sam o Ciboni i hrvatskim klubovima. |
||
|| ![]() |
||
woogla
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 19:48 |
|
|
stvar je u tome šta mladi igrači nemaju priliku za dokazivanje,nikad više iz rijeke neće izaći baždarić,mance ili kus,svi su oni redom odlazili u velike klubove,a onda začudo stanka od PET godina do vrbanca propadaju klubovi zbog nezainteresiranosti sponzora i publike,nema promocije košarke,nema zarade od prodaje igrača jer nitko neće poslat skaute u ovakvu ligu,prvi je pao zrinjevac,sada i zagorje,pitanje je samo tko će sljedeći znam da ove velike to ne interesira jer misle samo na svoje dupe,nikog ne zanima šta iz osijeka nikad više neće doći jedan Voloder(pozdrav legendi),iz rijeke Vrbanc,iz križevaca Tomasi ili iz šibenika DRAŽEN |
||
|
|
||
|| ![]() |
||
woogla
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Prosinac 2006 u 19:49 |
|
|
a sve zato jer VELIKA ČETVORKA igra neku stranu ligu
|
||
|
|
||
|| ![]() |
||
frntak
rookie
Član od: 06 Kolovoz 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 40 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Prosinac 2006 u 13:10 |
|
|
Potpuno se slažem Woogla.
|
||
|| ![]() |
||
harry c
sophmore
Član od: 27 Svibanj 2006 Online status: Offline Postovi: 119 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Siječanj 2007 u 16:49 |
|
voloder i dražen su iz jugo lige izašli, dva tomasa = jedan igrač, a unatoč mojim simpatijama prema vrbi on je još uvijek samo nadareni junior koji čeka priliku. takvih je bilo i biti će uvijek.... pitanje kontrašima nlb lige - koliko bi zadar uložio u svoju ekipu ove godine da se na primjer igra samo hr prvenstvo. cibona ima ugovor tako da u el nema bili ili ne bili prvaci, mislite da bi ista ova ekipa bila u igri da nema nlb-a i kakve takve naznake europe? |
||
|
Cibona prvak, opet.....
|
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12345> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |