FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Svrha ovog svega

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Autor
neshvaćeni 1 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 18 Travanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neshvaćeni 1 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Svrha ovog svega
    Objavljeno: 12 Veljača 2007 u 22:28

Izvorno objavio/la overlord

Ali opet se postavlja pitanje, ako je Radić smeće (s čim se ja apsolutno slaľem), zaąto se klubovi ne potrude da ga maknu. Nemoj igrati dok se ne makne, pa ako to koąta sezone, koąta sezone, ali će eventualno pomoći hrvatskoj koąarci. Viąe su tu klubovi krivi nego Danko Radić. 

zato jer su govna kao i on i zato jer je hrvatska košarka mito i korupcija

ima runa ali nema guna
  ||   Nazad na vrh
croatianballer Vidi meni
professional
professional

Član od: 18 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat croatianballer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Veljača 2007 u 22:17

||   Nazad na vrh
neshvaćeni 1 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 18 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neshvaćeni 1 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Ožujak 2007 u 14:40

http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=341136

najbolji tekst ikad napisan na netu ili u novinama... a vi šupci u savezu drakšići, radići i novoseli što vi radite....ili vi šupci od trenera u seniorima i juniorima....dokad ćete vi hr košarku uništavat

ima runa ali nema guna
  ||   Nazad na vrh
kobe rules Vidi meni
champion
champion

Član od: 10 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kobe rules Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2007 u 12:18
 najbolji tekst ikad napisan je ovaj croatianballer-a
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2007 u 15:21
Izvorno objavio/la neshvaæeni 1

http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=341136

najbolji tekst ikad napisan na netu ili u novinama... a vi ¹upci u savezu drak¹iæi, radiæi i novoseli ¹to vi radite....ili vi ¹upci od trenera u seniorima i juniorima....dokad æete vi hr ko¹arku uni¹tavat

To jest dobar tekst, ali ima jedna stvar koja nije spomenuta. Partizan i FMP izbacuju te mlade i ti mladi im igraju, ali klubovi s tim mladim igračima i nižu pobjede. Pobjede za pobjedom. Nije isto kod naših klubova. Našim klubovi s mladima nižu poraze za porazima. Ti ubaci delaša da igra i neš dobiti utakmicu. Šibenik s mladima je truba u prvom dijelu A1 lige. Drugi dio tj. Liga za opstanak je bio uspješniji ali tu se ne igra ozbiljna košarka. To je ulična košarka. S druge strane Dubrovnk s mladima gubi gotovo redom i u Ligi za opstanak. Ti mladi u nas nisu dorasli za rang koji igraju i radi toga dobrim dijelom klubovi trpe poraze. Ali u Partizanu i FMP ne trpe. Partizan je s mladima uspješan čak i u EL. Nije to samo ubaciti mlade jer trebaju oni imati i neki učinak po ukupni rezultat kluba, a ne da igraju samo radi igre. Pa onda neka igraju prijateljske tekme ako je u pitanju samo igra a ne i rezultat. Ako nema rezultata upitan je i kvalitet tih mladih. Nije sve to tako crno-bijelo kako Sportnet i neki drugi pišu kad su mladi u pitanju. Ima mladih i mladih. Ima onih od kojih će biti nešto više, našto manje, ali i onih od kojih ništa neće biti. Ovo zadnje je najčešće najvidljivije, ali opet igraju li ti - igraju. Zašto? Pitati one koji ih stavljaju da igraju.  

||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2007 u 15:30
Uostalom eto primjera u Rubiu, koji sa 16 godina igra uspješno EL i značajnije participira u rezultatima svoga kluba i u ACB i u EL. Sa 16, 17, 18, 19 godina znamo kako su uspješno igrali jedan Dražen, Krešo, Toni, Dino. Nisu njihovi klubovi radi njih gubili utakmice jer su se oni kalili već su, između ostalih, i uz njihov značajan učinak dobijali tekme. To su samo najveći. A koliko tek imamo primjera u tim dobima za one koji nisu dostigli najviše visine, ali su u mlađim godinama bili kao pravi seniori. A danas mi činimo čudo od takvih mladih igrača kad im se da šansa pa imaju neki mizerniji učinak i pričamo kako je sezona bila podređena tome. Čemu? Da oni igraju i redom gube jer po fizikalijama (uglavnom) ne mogu dobijati.
  ||   Nazad na vrh
Horvi Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 19 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Horvi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Svibanj 2007 u 13:36
 Brut, Jaguar, Babun, Woogla skidam kapu i potpuno vas podržavam u vašim razmišljanjima.
  ||   Nazad na vrh
maceez Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat maceez Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Svibanj 2007 u 14:47
ma triba je ukiniti........................... 
  ||   Nazad na vrh
rastaman Vidi meni
professional
professional

Član od: 01 Ožujak 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rastaman Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Svibanj 2007 u 15:03

Tako je! Ukinimo tu umjetnu ligu prije nego bude kasno. Koga to više zanima uopće???

||   Nazad na vrh
dddddd Vidi meni
professional
professional

Član od: 13 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dddddd Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Lipanj 2007 u 18:09
od dva zla treba izabrati manje...hoće li se cibona priprematt za el protiv dubrovnika borika (što je bolje za male,loše za cibonu) ili protiv zvezde,fmp-a i sl. (što je lošije za naše male klubove a bolje za cibonu) 
  ||   Nazad na vrh
haklerscvjetnog Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvjetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 22:26
Izvorno objavio/la croatianballer

fantastična poruka, kako rječito, koristio se izvedenicama, aforizmima i ostalim -ima

Uredio/la haklerscvjetnog
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
  ||   Nazad na vrh
poen Vidi meni
champion
champion

Član od: 22 Srpanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat poen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 13:00
"Svrha ovoga svega" je naslov teme.

Sljedeća sezona NLB lige je 10-ta jubilarna. I ta liga nam je
izgleda realnost.
Evo i nogometaši će čini se u sličnu ligu.
Hokejaši igraju ligu sa Slovencima, Mađarima, Austrijancima.
Postoji Baltička liga.
Čini se da su te inter lige za manje zemlje
jedina kvalitativna opcija za držanje kvalitete određenih sportova
kod kuće na koliko toliko visokoj razini.
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni