FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Upozorenje na pravila foruma!

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Autor
najjača karika Vidi meni
professional
professional

Član od: 19 Travanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat najjača karika Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Upozorenje na pravila foruma!
    Objavljeno: 09 Svibanj 2007 u 21:41

pa dečko stvarno piše pametne postove....i dugački su ko bajke, nema posta od 2-3 reda

slažem se s carmelovim mišljenjem

||   Nazad na vrh
soldier Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 13 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat soldier Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Svibanj 2007 u 13:21
  Hehe nema tp veze...
  ||   Nazad na vrh
najjača karika Vidi meni
professional
professional

Član od: 19 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat najjača karika Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Svibanj 2007 u 19:35
 pa daj pročitaj malo.......dečko nema puno postova ali ni ti nisi baš često na forumu koliko sam skužio
  ||   Nazad na vrh
babajaro_x Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat babajaro_x Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Srpanj 2007 u 21:46
Ma ovo je u K..CU otvorim temu HRT!?! kako marginalizira kosarku   tipa odbojka na pjesku! i maknete mi tu temu, a virujem da mnogi imaju stogod za napisati, a onaj kao peticija za nba stoji od pamtivjeka i nista od toga i dalje treba bosnu gledati ako mislis nba pogledati...mozda bi to sto prominilo...ma bezveze sve je politika
...Zadar u krvi...
  ||   Nazad na vrh
babajaro_x Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat babajaro_x Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Srpanj 2007 u 21:56
I cini mi se da su moderatori djeca od 13-14 godina, po stilu pisanja i prepucavanju s drugom djecom  
...Zadar u krvi...
  ||   Nazad na vrh
Choco__13 Vidi meni
champion
champion

Član od: 03 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Choco__13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Srpanj 2007 u 17:46
 Zvali su me Misteriozna Istina, smrt Veli!!!! 

||   Nazad na vrh
soldier Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 13 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat soldier Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 22:37

Izvorno objavio/la babajaro_x

I cini mi se da su moderatori djeca od 13-14 godina, po stilu pisanja i prepucavanju s drugom djecom  

Khm,khm, Ja sam osobno zaključao tu temu jer nema zaista svrhe natrpavati forum bezveznim temama kao što je ta tvoja...Takvih tema je bilo zaista mnogo i prije no što si ju otvorio,u pravilima foruma pročitaj post moderatora,prije nego što praviš novu temu,to pravilo vrijedi za sve,ne samo za tebe...          ;           ;           ;        I BTW malo si promašio godine moderatora...

Ja ću sada 9 =)

Pozdrav,Soldier!

||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 00:08

Zadnjih dana nekim forumašima je kako su sami naveli forum postao dosadan pa su počeli činiti nerede po forumu, otvaranjem neozbiljnih tema koje nemaju nikakve veze s određenim podforumima ili opetovano otvarati teme na koje su drugi forumaši izražavali nezadovoljstvo. Misleći da nitko od administratora i moderatora ne prati što se na forumu događa počeli su i njih izazivati i vrijeđati. Moralo se napraviti reda i obrisati sve te neumjesne teme i pravovremeno banirati autore. To će se činiti i u buduće u svim slučajevima kršenja pravila foruma. Još jednom se mole svi forumaši da se pridržavaju PRAVILA FORUMA koje su prihvatili kao obvezu prije prijave na forum. Lijep pozdrav svima.

||   Nazad na vrh
thesnare Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat thesnare Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 10:52
Moderatori !!

Molim vas da ovaj topic :  ZG mlađekadetska liga 94-95  preimenujete u : natjecanje sportskih škola,obzirom da se već jako puno pisalo o dječacima '95,kako se ne bi morala ponovo otvarati tema ,obzirom da je već dosta o tome napisano. Hvala
  ||   Nazad na vrh
thesnare Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat thesnare Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Ožujak 2008 u 13:00

Izvorno objavio/la thesnare

Moderatori !!

Molim vas da ovaj topic :  ZG mlađekadetska liga 94-95  preimenujete u : natjecanje sportskih ąkola,obzirom da se već jako puno pisalo o dječacima '95,kako se ne bi morala ponovo otvarati tema ,obzirom da je već dosta o tome napisano. Hvala

molim moderatore da budu malo ažurniji...makar u odgovoru,ako već ne na djelu...hvala

||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 16:14

Thesnare: Izmijenjeno je čim sa pročitao OP. Kraće sam bio ovih dana na forumu i nisam očekivao takvu poruku koja bi se nalazila na mjestu gdje bi bila riječ o pravilima foruma. Prije na obavijestima. Zapravo najbolje je na OP. Eto sve OK i pozdrav.

Lobelo

||   Nazad na vrh
thesnare Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat thesnare Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2008 u 22:57
Izvorno objavio/la lobelo

Thesnare: Izmijenjeno je čim sa pročitao OP. Kraće sam bio ovih dana na forumu i nisam očekivao takvu poruku koja bi se nalazila na mjestu gdje bi bila riječ o pravilima foruma. Prije na obavijestima. Zapravo najbolje je na OP. Eto sve OK i pozdrav.

Lobelo

Hvala lijepa na razumijevanju i učinjenom,a kao što si rekao-ubuduće preko osobnih poruka...pozz
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni