Upozorenje na pravila foruma! |
Odgovori
|
Stranica <1234> |
| Autor | |
najjača karika
professional
Član od: 19 Travanj 2007 Online status: Offline Postovi: 195 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Upozorenje na pravila foruma!Objavljeno: 09 Svibanj 2007 u 21:41 |
|
pa dečko stvarno piše pametne postove....i dugački su ko bajke, nema posta od 2-3 reda slažem se s carmelovim mišljenjem |
|
|| ![]() |
|
soldier
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
moderator
Član od: 13 Prosinac 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 2174 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Svibanj 2007 u 13:21 |
|
Hehe nema tp veze...
|
|
|
|
|| ![]() |
|
najjača karika
professional
Član od: 19 Travanj 2007 Online status: Offline Postovi: 195 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Svibanj 2007 u 19:35 |
|
pa daj pročitaj malo.......dečko nema puno postova ali ni ti nisi baš često na forumu koliko sam skužio
|
|
|| ![]() |
|
babajaro_x
sophmore
Član od: 11 Prosinac 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 84 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Srpanj 2007 u 21:46 |
|
Ma ovo je u K..CU otvorim temu HRT!?! kako marginalizira kosarku
tipa odbojka na pjesku! i maknete mi tu temu, a virujem da mnogi imaju stogod za napisati, a onaj kao peticija za nba stoji od pamtivjeka i nista od toga i dalje treba bosnu gledati ako mislis nba pogledati...mozda bi to sto prominilo...ma bezveze sve je politika![]() |
|
|
...Zadar u krvi...
|
|
|| ![]() |
|
babajaro_x
sophmore
Član od: 11 Prosinac 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 84 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Srpanj 2007 u 21:56 |
|
I cini mi se da su moderatori djeca od 13-14 godina, po stilu pisanja i prepucavanju s drugom djecom
|
|
|
...Zadar u krvi...
|
|
|| ![]() |
|
Choco__13
champion
Član od: 03 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 382 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Srpanj 2007 u 17:46 |
|
Zvali su me Misteriozna Istina, smrt Veli!!!!
|
|
|
|
|| ![]() |
|
soldier
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
moderator
Član od: 13 Prosinac 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 2174 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Srpanj 2007 u 22:37 |
|
Khm,khm, Ja sam osobno zaključao tu temu jer nema zaista svrhe natrpavati forum bezveznim temama kao što je ta tvoja...Takvih tema je bilo zaista mnogo i prije no što si ju otvorio,u pravilima foruma pročitaj post moderatora,prije nego što praviš novu temu,to pravilo vrijedi za sve,ne samo za tebe...   ;   ;   ; I BTW malo si promašio godine moderatora... Ja ću sada 9 =) Pozdrav,Soldier! |
|
|
|
|| ![]() |
|
lobelo
mvp
Član od: 13 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 939 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 00:08 |
|
Zadnjih dana nekim forumašima je kako su sami naveli forum postao dosadan pa su počeli činiti nerede po forumu, otvaranjem neozbiljnih tema koje nemaju nikakve veze s određenim podforumima ili opetovano otvarati teme na koje su drugi forumaši izražavali nezadovoljstvo. Misleći da nitko od administratora i moderatora ne prati što se na forumu događa počeli su i njih izazivati i vrijeđati. Moralo se napraviti reda i obrisati sve te neumjesne teme i pravovremeno banirati autore. To će se činiti i u buduće u svim slučajevima kršenja pravila foruma. Još jednom se mole svi forumaši da se pridržavaju PRAVILA FORUMA koje su prihvatili kao obvezu prije prijave na forum. Lijep pozdrav svima. |
|
|| ![]() |
|
thesnare
champion
Član od: 18 Veljača 2008 Online status: Offline Postovi: 729 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 10:52 |
|
Moderatori !!
Molim vas da ovaj topic : ZG mlađekadetska liga 94-95 preimenujete u : natjecanje sportskih škola,obzirom da se već jako puno pisalo o dječacima '95,kako se ne bi morala ponovo otvarati tema ,obzirom da je već dosta o tome napisano. Hvala |
|
|| ![]() |
|
thesnare
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Ožujak 2008 u 13:00 |
|
molim moderatore da budu malo ažurniji...makar u odgovoru,ako već ne na djelu...hvala |
|
|| ![]() |
|
lobelo
mvp
Član od: 13 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 939 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 16:14 |
|
Thesnare: Izmijenjeno je čim sa pročitao OP. Kraće sam bio ovih dana na forumu i nisam očekivao takvu poruku koja bi se nalazila na mjestu gdje bi bila riječ o pravilima foruma. Prije na obavijestima. Zapravo najbolje je na OP. Eto sve OK i pozdrav. Lobelo |
|
|| ![]() |
|
thesnare
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Ožujak 2008 u 22:57 |
Hvala lijepa na razumijevanju i učinjenom,a kao što si rekao-ubuduće preko osobnih poruka...pozz |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1234> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |