1. TEKMA HR-repke: |
Odgovori
|
| Autor | |
petr
sophmore
Član od: 29 Travanj 2005 Online status: Offline Postovi: 56 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: 1. TEKMA HR-repke:Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 02:21 |
|
OK, dakle preostalo je jos nesto vise od 13i pol sata do prvi tekme nase repke!
Ovo nek bude topic, koji ce se baviti utakmicom protiv bugara!! SATRT CEMO IH!! ![]() |
|
|
No comment, ovdje sve blesavo...
|
|
|| ![]() |
|
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 08:45 |
|
Hoćemo, njih ćemo uništiti. Malo će zagristi prvu četvrtinu jače u obrani, odigrat će presing preko cijelog terena, napravit će 15 razlike i onda će se do kraja samo lagano povećavati prednost. |
|
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
|
|| ![]() |
|
baja
rookie
Član od: 16 Rujan 2005 Online status: Offline Postovi: 2 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 10:16 |
|
Dobro je da nema podcjenjivanja... lagano zagrijavanje za Litvu sutra, dobit na samopuozdanju, šut popravit, bit će dosta 20-tak razlike. Najbolji protivnik za otvaranje
|
|
|| ![]() |
|
srebrni letač
sophmore
Član od: 03 Kolovoz 2005 Lokacija: Yugoslavia Online status: Offline Postovi: 107 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 15:41 |
|
Topic himnu nije pevao...
|
|
|
Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija!
|
|
|| ![]() |
|
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 16:12 |
|
Propjevat će, propjevat će, propjevat će svi Kada naša milicija Boki jel ti stari pokazao najnovijeg napadača Hajduka? Reci mu da ti pokaže filmić koji sam mu poslao. E kad bi barem tako šta igralo u 'Ajduka... |
|
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
|
|| ![]() |
|
Guests
gost
|
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 19:39 |
|
Sa ovom igrom do medalje?
Eto smeha...stvarno jadno i cemerno,ej Bugarska ccc |
|
|| ![]() |
|
stipo
veteran
Član od: 12 Srpanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 12 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 21:42 |
|
**o ti to i one nase kosarkase
|
|
|| ![]() |
|
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 22:03 |
|
Sutra je bitnija utakmica, nećemo biti ovako ukočeni kao danas. Ovo ipak nije mjerilo... Naravno, ako bude bilo kao danas ne gine nam nekih 20-ak minusa. |
|
|
|
|| ![]() |
|
petr
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 22:41 |
Brate, sta se s vama to dogodi???? Nije peVAO himnu...ali ste VI zato otpEVALI- QRCU!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
petr
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2005 u 22:43 |
|
Naravno- htjedoh i nesto produktivno unijeti:
...a mozda nam krene na Eurobasketu2007 u Francuskoj za rukom ![]() ![]() ![]() Ovo nije ona repka, o kojoj su pisali novine toliko pozitivnog...Bugarima sve islo, no TO NE SMIJE BITI NIKAKAV PARDON!!! |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
Brando
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Rujan 2005 Lokacija: Sweden Online status: Offline Postovi: 813 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Rujan 2005 u 01:27 |
|
Hrvatska ako ne moze pobjediti OVAKVU Litvu, neka se vrati kuci! Turska se obrukala! Gospodo ovo je Litva B, zasto podcjenjivati, treba izaci na teren i pobjediti ih, kao da se igra protiv prvaka svijeta i vozimo dalje za prvo mjesto u skupini. Nema tu neke filozofije! Pobjediti SVE PROTIVNIKE u skupini, zabiti bar 1 kos vise od protivnika i pobjediti. Sve ostalo nije vazno. Rezultat se pise, a igra se ne pamti! Posljednjih 30 sekundi utakmice protiv Bugara, stvarno je katastrofalno odradjeno, da je bila manja razlika od +8, i da je bio neki ozbiljniji protivnik, izgubili bi to! Kakva neozbiljnost u odbrani! Ovu tekmu protiv Bugara treba zaboraviti i dati sve od sebe pa pobjediti Litvu!!! Pobjeda protiv Litve daje direktno mjesto u cetvrtfinalu 99% ! |
|
|
Kosarka je ZAKON! Vratite NBA na HRT!!!
|
|
|| ![]() |
|
srebrni letač
sophmore
Član od: 03 Kolovoz 2005 Lokacija: Yugoslavia Online status: Offline Postovi: 107 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2005 u 00:36 |
|
sto bi rekao brat hido: " dobra za**avancija."
|
|
|
Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija!
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |