FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nihad Đedović

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Autor
sveti nikola Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 05 Ožujak 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sveti nikola Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Nihad Đedović
    Objavljeno: 17 Prosinac 2006 u 20:25
 koje su to gluposti i mafije,**eni menađeri **en ih blesave, umjesto da trenira i igra za bosnu i nlb ligu,sta ce tamo haklat ce na nekom igralistu sa poluretardiranim spanjolcima i igrati trecu ligu,gdje je tu napredak??? umjesto da igra 1od 5najjacih liga europe on ce probably 3.ACB ligu bogdanović iz ercegovine će propasti,igra tamo 3.ligu,uzas
  ||   Nazad na vrh
JR Smith#1 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat JR Smith#1 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Siječanj 2007 u 00:00
  je mora da je taj 90.godište,ima 25godina
Showtime 2006/20071.AI 2.JR Smith 3.Carmelo Anthony 4.Nene 5.Camby Only The Strong Survive
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Siječanj 2007 u 10:02
acb.com je dao komentar o nekim igračima koji su igrali na prije nekoliko dana održanon juniorskom turniru u Španjolskoj gdje je igrala Cibona i ostala treća iza FMP i Reala.

Evo prijevoda Markoishvilija s foruma Sport neta:

Za Zubčića piše da je jedan od igrača s najvećim potencijalom na turniru, dobar atletski, može probiti driblingom, ima decentan, ali inkonsistentan vanjski šut. Vrlo mršav, guraju ga okolo, pati u obrani radi slabe lateralne brzine, imao problema s osobnim pogreškama.

Toric je bio najugodnije natjecanje turnira, dobar u prodoru više desnom nego lijevom rukom, solidan vanjski šut. Iako je iznad prosječan atletski imao velikih problema protiv bržih bekova.

Bogdanović je dodao dosta mase, međutim ne izgleda tako intrigantno koliko prije iako je imao produkcijski dobar turnir, pitanje je koliko je tu zapravo talenta, a koliko činjenica da je tehnički i fizički u daljnoj fazi napredka u odnosu na svoje vršnjake. Sumnja se u njegov NBA potencijal. Tehnički jak, igrao čak i centra za nisku Realovu momčad.

Đedović, također vrlo napredan i pametan igrač, koji igra s sjajnim intenzitetom. Ima dobar vanjski šut, solidan u prodoru također, dobar u obrani. No, niti od ne odiše NBA potencijalom, iako će vjerojatno biti vrlo dobar euroligaški igrač.

||   Nazad na vrh
JR Smith#1 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat JR Smith#1 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Siječanj 2007 u 22:49
Izvorno objavio/la brut

Za Zubčića piše da je jedan od igrača s najvećim potencijalom na turniru, dobar atletski, može probiti driblingom, ima decentan, ali inkonsistentan vanjski šut. Vrlo mršav, guraju ga okolo, pati u obrani radi slabe lateralne brzine, imao problema s osobnim pogreškama.

...i glup je ka k...!!!!
Showtime 2006/20071.AI 2.JR Smith 3.Carmelo Anthony 4.Nene 5.Camby Only The Strong Survive
  ||   Nazad na vrh
ginekolog Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ginekolog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Siječanj 2007 u 08:50
 daj molim te jr.r
  ||   Nazad na vrh
ljutiti dabrovi Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ljutiti dabrovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Siječanj 2007 u 14:42
 u onaj mali rubio je paklen igrač! đedović je odličan, ali ovaj mali igra zrelo ko da ima 26, a ne 16
  ||   Nazad na vrh
KEVIN Vidi meni
professional
professional

Član od: 25 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat KEVIN Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Veljača 2007 u 09:41

Đedovica nitko u njegovoj generaciji nikada nije mogao cuvati... Decko ima savrsen šut , odlican ulaz i eksplozivnost a uz to ima skoro 2 metra...

||   Nazad na vrh
buby-st Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat buby-st Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Veljača 2007 u 21:40
 odlican igrac bar po ovoj staticstici koju gledan da iam u nlb a tek mu je 16
  ||   Nazad na vrh
toni-osijek 06 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 11 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat toni-osijek 06 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Veljača 2007 u 17:26

Izvorno objavio/la buby-st

odlican igrac bar po ovoj staticstici koju gledan da iam u nlb a tek mu je 16

je stvarno odlicna igrac svaka cast

||   Nazad na vrh
keno Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat keno Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Veljača 2007 u 16:01
ma niho je igracina...eto potpisao za barcu...NBA 100%za koju sezonu
BIH  dijete
galatasaray champion
  ||   Nazad na vrh
toni-osijek 06 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 11 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat toni-osijek 06 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Veljača 2007 u 17:24

Izvorno objavio/la keno

ma niho je igracina...eto potpisao za barcu...NBA 100%za koju sezonu
BIH  dijete

ja isto mislim da mu je NBA za koju sezonu siguran

||   Nazad na vrh
Drazen_Petrovic Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Drazen_Petrovic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Veljača 2007 u 20:45

Trebao jos jednu ili dvije sezone ostat u Sarajevu da se nauci probiti u NLB Ligu. Ipak je NLB Liga jedna od 3 najjacih lige u europi. Nece u barceloni nista nauciti. Ima ce valjda dobru statitiku i minutazu a nece poboljosavati. Ipak ce jednog dana draftiran....To je sigurno

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni