FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nihad Đedović

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Autor
Starbury#3 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Siječanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Starbury#3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Nihad Đedović
    Objavljeno: 14 Listopad 2006 u 01:00
  Ne znam koliko pratite KK Bosna, ali Nihad Đedović je u ovom trenutku sigurno najtalentovaniji mladi igrač u Evropi,sa 15 godina debitirao za Bosnu,zanima me vaše mišljenje o njemu, sad je trenutno  član prve petorke Bosne sa 16 god.
  ||   Nazad na vrh
Srbin Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Srbin Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Listopad 2006 u 10:22
Izvorno objavio/la Starbury#3

Ne znam koliko pratite KK Bosna, ali Nihad Đedović je u ovom trenutku sigurno najtalentovaniji mladi igrač u Evropi,sa 15 godina debitirao za Bosnu,zanima me vaše mišljenje o njemu, sad je trenutno  član prve petorke Bosne sa 16 god.

1. Ricky Rubio (Joventut) daleko najbolji i to vec igra u ACB koja je mnogo jaca od NLB lige. A mali ima 16 godina.
2. Dejan Musli (FMP Beograd) rodjen 91 i novi supertalent srbije.
Pa onda Djedovic na tri.
  ||   Nazad na vrh
silver18 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat silver18 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Listopad 2006 u 11:55

Đedović je odličan.

||   Nazad na vrh
RM#31 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RM#31 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Listopad 2006 u 23:18
 bljesnija je protiv zadra a sad je malo sta...
STAY TRUE TO YOURSELF
  ||   Nazad na vrh
kobi_bryant Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kobi_bryant Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Listopad 2006 u 23:20
 za dedovica su interes pokazali mnogi evropski klubovi.a adidasovom kampu bio je jedan od najboljih ako ne i najbolji ali ne treba zaboraviti jos jednog bh dragulja mirz hodzica koji sada igra za juniore cibone
  ||   Nazad na vrh
RM#31 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RM#31 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Listopad 2006 u 23:27
 jbt veci talenat u ciboni su zubcic i smajlagic, ti ove falis jer su iz bih, za dedovica ne mogu srati ali hodzica po zagrebu ima 50!
STAY TRUE TO YOURSELF
  ||   Nazad na vrh
Bruno Sx Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Bruno Sx Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Listopad 2006 u 13:00
 Mislim da ce kiksati ako ode navodno u Gironu, bolje mu je da trenira i razvija se Ubosni do 20 jer oni ce njegove djecje bolesti(normalne za mladog igraca) istrpiti dok je vanu uvijek stranac koji je doveden i placen da odigra uvijek dobro...
..ponekad pijem umjerene kolicine alkohola..

Never argue with an idiot:
first he will drag you down to his level,
then he will beat you with experience.
  ||   Nazad na vrh
harry c Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat harry c Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Studeni 2006 u 14:58

Izvorno objavio/la Bruno Sx

Mislim da ce kiksati ako ode navodno u Gironu, bolje mu je da trenira i razvija se Ubosni do 20 jer oni ce njegove djecje bolesti(normalne za mladog igraca) istrpiti dok je vanu uvijek stranac koji je doveden i placen da odigra uvijek dobro...

u pravu si. ali tu uvijek treba pogledati i financijsku stranu. u bosni ziher igra za par sto eura dok u gironi sigurno ozbiljniju lovu može dobiti. ako su platili 600 - 700 k eur za onoga papka banića mogu istresti milju za jednog od najtalentiranijih mladih igrača u europi.

Cibona prvak, opet.....
  ||   Nazad na vrh
totothelegend Vidi meni
professional
professional

Član od: 16 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat totothelegend Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Studeni 2006 u 00:46
decko je u barci sve je gotovo..a steta al kolko para tolko muzike 
If you always put limit on everything you do, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.
  ||   Nazad na vrh
olaolaola Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 07 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat olaolaola Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Prosinac 2006 u 18:03
 ĐEDOVIĆ I RUBIO,DVA NAJBOLJA 90.godišta NA SVITU!!TAKO SE PIŠE PO RAZNO RAZNIN NOVINAMA.MORAT CU ICI POGLEDATI ĐEDOVIĆA DA SE UVJERIM!!1
  ||   Nazad na vrh
olaolaola Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat olaolaola Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Prosinac 2006 u 18:04
 A što se tice tog Muslia,gleda san ga i nije mi nesto,ali dobro decko ima tek 15 godina.
  ||   Nazad na vrh
olaolaola Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat olaolaola Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Prosinac 2006 u 18:07

koji je sljedeci hrvatski klub protiv koga ce bosna igrati??

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni