FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ozljeda marina bazdarica

Odgovori Odgovori
Autor
sure Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 08 Rujan 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sure Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: ozljeda marina bazdarica
    Objavljeno: 08 Rujan 2005 u 23:12
 ja osobno mislim da je to ogroman gubitak za nasu repku, rancic je dobar ali nema bazdaricevo iskustvo... valjda ce sve ispaasti ok
  ||   Nazad na vrh
Brando Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 06 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Brando Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2005 u 23:57

Ne mogu vjerovati da Spahija ne zove Slavena Rimca ili Damira Mulaomerovica. Covjece i Davor Marcelic i Josip Vrankovic su jaci/bolji/iskusniji igraci od tog Rancica. Iskreno ni taj Banic nije nisto posebno. Ma i Longin je BOLJI! SPAHIJA ne budi tvrdoglav i dovedi u repku BOLJE IGRACE! Sad Gira neka suta 30 lopti po utakmici, kao Allen Iverson, pa sto bude 

Vrijeme je da Planinic i Popovic prorade! Nema straha, idemo po medalju! Realnost i ponavljam REALNOST, nikakva EUFORIJA! Raspored odlican, Litva oslabljena, dobiti Tursku, a onda odigrati utakmicu zivota u cetvrtfinalu protiv bilo koga, a ja se nadam Rusima! I posao je obavljen, polufinale!!!!!!!!!!!!

Kosarka je ZAKON! Vratite NBA na HRT!!!
  ||   Nazad na vrh
Molecoolarac Vidi meni
professional
professional

Član od: 30 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Molecoolarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Rujan 2005 u 12:54

@Brando

Ako je Rančić odigrao kvalifikacije i bio cijele pripreme sa reprezentacijom ne misliš li da je pošteno da on dobije priliku umjesto Baždarića? Spahija i Rimac su u svađi, a o razlozima zašto Mulaomerović ne igra je već bilo riječi na forumu. Joke i Longin? Joke je iskusan i puno je značio Ciboni, ali baš ga nije išao šut prošle sezone (a to je razlog zbog kojeg je tu bio Baždarić), većinu koševa je zabijao iz svog poznatog ulaza i slobodnih. Prošlu sezonu je Longin značajno podigao svoju igru, znao je pogađati u serijama, ali mi se nekako čini da je on presvilen za Euro. Ipak tu treba biti u stanju odigrati 8 utakmica u 9 dana na visokom nivou.

Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije,
moje srce kuca za srce SLAVONIJE
  ||   Nazad na vrh
ragusa Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ragusa Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Rujan 2005 u 01:07

Vodstvo reprezentacije nije smijelo dozvoliti nikome da trenira bez bandaže. da je Baždarić imao bandaže na nogama pauzirao bi par dana (kao Ukić i Bagarić) i sve bi bilo u redu.

Drugo, umjesto Baždarića ludost bi bilo pozivati ikoga tko nije prošao reprezentativne pripreme, a to nisu prošli ni Rimac, ni Mula, ni Vranković, ni Longin. Osim toga Mula se zahvalio i oprostio od repke, Vranković je bez treninga, još na odmoru i ni sam nije na čistu do kada će odmarati, a Longin nije došao na pripreme otkazavši zbog ozljede.

EP nije neka revija. Za njega se mjesec i pol dana repka ozbiljno i intezivno sprema. Ne mogu se sad izvoditi vratolomije, bolje reći lakrdije, i 7 dana prije EP pozivati igrače koji nikakve veze s repkom nisu imali u tih mjesec i pol dana.

||   Nazad na vrh
Petro#3 Vidi meni
professional
professional

Član od: 12 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Petro#3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2005 u 22:27

Ma daj (stariji)Mele,nemoj me nasmijavati...prije bi stavio Marušič umjesto Baždarića nego Longina ili Vrankoviča...

||   Nazad na vrh
Molecoolarac Vidi meni
professional
professional

Član od: 30 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Molecoolarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Rujan 2005 u 23:18
Izvorno objavio/la Petro#3

Ma daj (stariji)Mele,nemoj me nasmijavati...prije bi stavio Marušića umjesto Baždarića nego Longina ili Vrankovića...

A ja sam rekao da treba staviti njih dvojicu u kojem to postu??? Sad da te Mila vidi rekla bi da nije isto pročitati i iščitati neki tekst. Ti si moj pročitao (možda), ali ga nisi iščitao sigurno.

Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije,
moje srce kuca za srce SLAVONIJE
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni