ozljeda marina bazdarica |
Odgovori
|
| Autor | |
sure
rookie
Član od: 08 Rujan 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 2 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: ozljeda marina bazdaricaObjavljeno: 08 Rujan 2005 u 23:12 |
|
ja osobno mislim da je to ogroman gubitak za nasu repku, rancic je dobar ali nema bazdaricevo iskustvo... valjda ce sve ispaasti ok
|
|
|| ![]() |
|
Brando
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Rujan 2005 Lokacija: Sweden Online status: Offline Postovi: 813 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Rujan 2005 u 23:57 |
|
Ne mogu vjerovati da Spahija ne zove Slavena Rimca ili Damira Mulaomerovica. Covjece i Davor Marcelic i Josip Vrankovic su jaci/bolji/iskusniji igraci od tog Rancica. Iskreno ni taj Banic nije nisto posebno. Ma i Longin je BOLJI! SPAHIJA ne budi tvrdoglav i dovedi u repku BOLJE IGRACE! Sad Gira neka suta 30 lopti po utakmici, kao Allen Iverson, pa sto bude Vrijeme je da Planinic i Popovic prorade! Nema straha, idemo po medalju! Realnost i ponavljam REALNOST, nikakva EUFORIJA! Raspored odlican, Litva oslabljena, dobiti Tursku, a onda odigrati utakmicu zivota u cetvrtfinalu protiv bilo koga, a ja se nadam Rusima! I posao je obavljen, polufinale!!!!!!!!!!!! |
|
|
Kosarka je ZAKON! Vratite NBA na HRT!!!
|
|
|| ![]() |
|
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 09 Rujan 2005 u 12:54 |
|
@Brando Ako je Rančić odigrao kvalifikacije i bio cijele pripreme sa reprezentacijom ne misliš li da je pošteno da on dobije priliku umjesto Baždarića? Spahija i Rimac su u svađi, a o razlozima zašto Mulaomerović ne igra je već bilo riječi na forumu. Joke i Longin? Joke je iskusan i puno je značio Ciboni, ali baš ga nije išao šut prošle sezone (a to je razlog zbog kojeg je tu bio Baždarić), većinu koševa je zabijao iz svog poznatog ulaza i slobodnih. Prošlu sezonu je Longin značajno podigao svoju igru, znao je pogađati u serijama, ali mi se nekako čini da je on presvilen za Euro. Ipak tu treba biti u stanju odigrati 8 utakmica u 9 dana na visokom nivou. |
|
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
|
|| ![]() |
|
ragusa
mvp
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 600 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Rujan 2005 u 01:07 |
|
Vodstvo reprezentacije nije smijelo dozvoliti nikome da trenira bez bandaže. da je Baždarić imao bandaže na nogama pauzirao bi par dana (kao Ukić i Bagarić) i sve bi bilo u redu. Drugo, umjesto Baždarića ludost bi bilo pozivati ikoga tko nije prošao reprezentativne pripreme, a to nisu prošli ni Rimac, ni Mula, ni Vranković, ni Longin. Osim toga Mula se zahvalio i oprostio od repke, Vranković je bez treninga, još na odmoru i ni sam nije na čistu do kada će odmarati, a Longin nije došao na pripreme otkazavši zbog ozljede. EP nije neka revija. Za njega se mjesec i pol dana repka ozbiljno i intezivno sprema. Ne mogu se sad izvoditi vratolomije, bolje reći lakrdije, i 7 dana prije EP pozivati igrače koji nikakve veze s repkom nisu imali u tih mjesec i pol dana. |
|
|| ![]() |
|
Petro#3
professional
Član od: 12 Rujan 2005 Online status: Offline Postovi: 186 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2005 u 22:27 |
|
Ma daj (stariji)Mele,nemoj me nasmijavati...prije bi stavio Marušič umjesto Baždarića nego Longina ili Vrankoviča... |
|
|| ![]() |
|
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Rujan 2005 u 23:18 |
A ja sam rekao da treba staviti njih dvojicu u kojem to postu??? Sad da te Mila vidi rekla bi da nije isto pročitati i iščitati neki tekst. Ti si moj pročitao (možda), ali ga nisi iščitao sigurno. |
|
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |