FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

2.kolo-3.10.’06

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Autor
zadar#8 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 08 Veljača 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar#8 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: 2.kolo-3.10.’06
    Objavljeno: 04 Listopad 2006 u 22:29
Izvorno objavio/la jazine

Steta Zadar i Split su izgubili. Gleda sam utakmicu Bosna-Zadar  i mogu reci da Bosnu nije isla onako trica Zadar bi ih s lakocom pobijedio. Ono nije moguce kako je Bosni ulazila trica. Svi su pogadali pocevsi od onog sesnaestogodisnjaka pa do Lorede.

ali losa igra zadra u 2 poluvremenu je veliki minus. uvijek imaju jednu cetvrtinu di igraju vrlo lose...imali su previse izgubljenih lopti, u napadu trosili lopte mukte i jos puno gresaka.

trebaju se uigrati jos...mislim da to nije to jos!

Bez Pina Karlovac!!!
  ||   Nazad na vrh
jazine Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jazine Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Listopad 2006 u 23:05
 Da, dobro su se nosili s Bosnom u prvom poluvremenu iako je Bosni isla onda nadnaravno trica i onda ne kuzim kako su od jedan put  pali. Zadar u svim djelovima statistike bio vrlo dobar ali ipak su izgubili. To znaci da tribaju igrat jacu obranu te Englishu i Todoru se jos netko triba prikljucit, dok zamjena isto treba biti na razini zadatka.
Zadar je u srcu mome...
  ||   Nazad na vrh
atko Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 31 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat atko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Listopad 2006 u 08:34
Izvorno objavio/la cibos

atko,dino ti ove sezone igra za drugu momcad cibone a2 ligu.to je mlada i talentirana ekipa koju vode novosel i grdovic,a cilj joj je proizvesti domace kvalitetne igrace.ima negdje 8,9 reprezentativaca razlicitih  godista,uglavanom kadeta i juniora.hodjic ce dobit sansu,a kroz par godina bi trebao biti standardni prvotimac.

jazine,gore sam spomenuo pokusaj stvaranja vlastitih igraca.a ja ne vidim razlog zasto neki igraci kad kvalitetom prerastu neku sredinu ne bi dosli u klub koji im nudi mogucnost napredovanja i igranja u visem rangu(primjer vrbanc)to je svugdje normalno.....

i to za taj ugovor s euroligom.ja sam protiv njega.prirodno je da se drzavni prvak natjece s ostalim prvacima za titulu najboljeg.ali cibona i hks nisu pisali taj pravilnik nego uleb i board eurolige.tako je u svim drzavama koje daju po jednog predstavnika.non stop se vuku rasprave oko toga,na svim temama.

Hvala za informacije, Novosel je vrhunski trener i sigurno će od potencijala izbrusiti i dobrog košarkaša. A složio bi se i sa tobom da kada igrač preraste sredinu da treba da igra u većem klubu, pa šta je Hodžić trebao ostat u Kenguru, pa da tamo propadne? Ili Petrović da je ostao u Šibeniku, Danilović u Bosni, Kukoč u Splitu, Narbah gore negdje kod janeza i sl.  
  ||   Nazad na vrh
zadar#8 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 08 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar#8 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Listopad 2006 u 16:17

Izvorno objavio/la jazine

Da, dobro su se nosili s Bosnom u prvom poluvremenu iako je Bosni isla onda nadnaravno trica i onda ne kuzim kako su od jedan put  pali. Zadar u svim djelovima statistike bio vrlo dobar ali ipak su izgubili. To znaci da tribaju igrat jacu obranu te Englishu i Todoru se jos netko triba prikljucit, dok zamjena isto treba biti na razini zadatka.

prvo poluvrime je bilo dobro, a na kraju english ima puno potrosenih lopti...ali dosta i pogodi. treba se Jakov i Stipčević priključiti u napadu a u obrani moraju biti malo agresivniji!

moram napomenuti da je Oršulić dignuo Zadar kad je usao u igru i priblizili su se ali nije islo do kraja!

Zadar kako znamo uvik ima jednu cetvrtinu gdje ne mogu bacvu pogoditi!!!

Bez Pina Karlovac!!!
  ||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Član od: 24 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Listopad 2006 u 01:15
 CIBOS SADA BI MOGAO DA MI SE IZVINES; OVDE SI ME PLJUVAOP KADA SAM REKAO DA ZADAR U LIGI NEMA NIKAKVE SANSE A DANAS JE TO I POKAZAO PORAZOM OD NAJSLABIJE SRPSKE EKIPE.
  ||   Nazad na vrh
harry c Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat harry c Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Listopad 2006 u 09:04
 pastor, mislim da je rano za ikakve prognoze. u pravu si da je hemof najslabija ekipa, ali dragi prijatelju, tek je 3 kolo. ajmo za isprike, želje i pozdrave pričekati još malo...
Cibona prvak, opet.....
  ||   Nazad na vrh
the_player Vidi meni
champion
champion

Član od: 04 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the_player Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Listopad 2006 u 13:03
 zadar ce ove godine imat problema s obranom,nitko osim johnsona i donekle gecevskog ne igra obranu...cibona ce im utrpat 85-90 u utorak...
  ||   Nazad na vrh
cibos Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Listopad 2006 u 14:07

pastore,ja tebe uopce nisam htio pljuvat,nego se nisam slozio s tobom da je partizan najjaci i da srbija mora imati vise od 4 kluba.a ovo za zadar,ja stvarno mislim da imaju kvalitetu i dobru ekipu koja bi svima trebala parirat uspjesno.na papiru izgledaju super,ali problem im je trener koji objektivno ne posjeduje potrebno trenersko znanje,vec je pinov covjek koji ga bezkompromisno slusa.jucer su porazeni od prosjecnog hemofarma koji nema snagu od prije par sezona.tesko ce izgubiti s manje od 15 u zagrebu u utorak.bez obzira na los start,mislim da zadar uz smjenu trenera i uz dovodjenje jednog iskusnog igraca na pozicijama 2,3 koji im fali u vidu sestog igraca,moze puno toga

jos jednom nije mi bila namjera tebe popljuvat,nego izrazit svoje misljenje koje se razlikuje od tvojeg

fmp,opet igraju super,a ostali su bez nekih nositelje igre.dokaz da se kod njih najbolje radi.svaki put mislim da ce im usljediti pad nakon rasprodaje igraca,no uvijek izbace neko novo ime i ostvare rezultat.tako bi i ostali trebali radit....

za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni