2.kolo-3.10.06 |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Autor | |
zadar#8
mvp
Član od: 08 Veljača 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1084 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: 2.kolo-3.10.06Objavljeno: 04 Listopad 2006 u 22:29 |
ali losa igra zadra u 2 poluvremenu je veliki minus. uvijek imaju jednu cetvrtinu di igraju vrlo lose...imali su previse izgubljenih lopti, u napadu trosili lopte mukte i jos puno gresaka. trebaju se uigrati jos...mislim da to nije to jos! |
|
|
Bez Pina Karlovac!!!
|
|
|| ![]() |
|
jazine
professional
Član od: 07 Lipanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 204 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Listopad 2006 u 23:05 |
|
Da, dobro su se nosili s Bosnom u prvom poluvremenu iako je Bosni isla onda nadnaravno trica i onda ne kuzim kako su od jedan put pali. Zadar u svim djelovima statistike bio vrlo dobar ali ipak su izgubili. To znaci da tribaju igrat jacu obranu te Englishu i Todoru se jos netko triba prikljucit, dok zamjena isto treba biti na razini zadatka.
|
|
|
Zadar je u srcu mome...
|
|
|| ![]() |
|
atko
rookie
Član od: 31 Kolovoz 2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 17 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Listopad 2006 u 08:34 |
|
|
|| ![]() |
|
zadar#8
mvp
Član od: 08 Veljača 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1084 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Listopad 2006 u 16:17 |
|
prvo poluvrime je bilo dobro, a na kraju english ima puno potrosenih lopti...ali dosta i pogodi. treba se Jakov i Stipčević priključiti u napadu a u obrani moraju biti malo agresivniji! moram napomenuti da je Oršulić dignuo Zadar kad je usao u igru i priblizili su se ali nije islo do kraja! Zadar kako znamo uvik ima jednu cetvrtinu gdje ne mogu bacvu pogoditi!!! |
|
|
Bez Pina Karlovac!!!
|
|
|| ![]() |
|
Pastor
professional
Član od: 24 Rujan 2005 Lokacija: United States Online status: Offline Postovi: 237 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Listopad 2006 u 01:15 |
|
CIBOS SADA BI MOGAO DA MI SE IZVINES; OVDE SI ME PLJUVAOP KADA SAM REKAO DA ZADAR U LIGI NEMA NIKAKVE SANSE A DANAS JE TO I POKAZAO PORAZOM OD NAJSLABIJE SRPSKE EKIPE.
|
|
|| ![]() |
|
harry c
sophmore
Član od: 27 Svibanj 2006 Online status: Offline Postovi: 119 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Listopad 2006 u 09:04 |
|
pastor, mislim da je rano za ikakve prognoze. u pravu si da je hemof najslabija ekipa, ali dragi prijatelju, tek je 3 kolo. ajmo za isprike, želje i pozdrave pričekati još malo...
|
|
|
Cibona prvak, opet.....
|
|
|| ![]() |
|
the_player
champion
Član od: 04 Lipanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 614 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Listopad 2006 u 13:03 |
|
zadar ce ove godine imat problema s obranom,nitko osim johnsona i donekle gecevskog ne igra obranu...cibona ce im utrpat 85-90 u utorak...
|
|
|| ![]() |
|
cibos
mvp
Član od: 29 Lipanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1779 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Listopad 2006 u 14:07 |
|
pastore,ja tebe uopce nisam htio pljuvat,nego se nisam slozio s tobom da je partizan najjaci i da srbija mora imati vise od 4 kluba.a ovo za zadar,ja stvarno mislim da imaju kvalitetu i dobru ekipu koja bi svima trebala parirat uspjesno.na papiru izgledaju super,ali problem im je trener koji objektivno ne posjeduje potrebno trenersko znanje,vec je pinov covjek koji ga bezkompromisno slusa.jucer su porazeni od prosjecnog hemofarma koji nema snagu od prije par sezona.tesko ce izgubiti s manje od 15 u zagrebu u utorak.bez obzira na los start,mislim da zadar uz smjenu trenera i uz dovodjenje jednog iskusnog igraca na pozicijama 2,3 koji im fali u vidu sestog igraca,moze puno toga jos jednom nije mi bila namjera tebe popljuvat,nego izrazit svoje misljenje koje se razlikuje od tvojeg fmp,opet igraju super,a ostali su bez nekih nositelje igre.dokaz da se kod njih najbolje radi.svaki put mislim da ce im usljediti pad nakon rasprodaje igraca,no uvijek izbace neko novo ime i ostvare rezultat.tako bi i ostali trebali radit.... |
|
|
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |