FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

2.kolo-3.10.’06

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Autor
debourex Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 03 Listopad 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat debourex Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: 2.kolo-3.10.’06
    Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 10:26

2. round Updated: 03.10.2006. @ 00:18
Tuesday, 03.10.2006. 17:00
NETCASTINGTVSTATSPREVIEWREPORT
Tuesday, 03.10.2006. 16:30
Tuesday, 03.10.2006. 20:00
Tuesday, 03.10.2006. 20:30
Tuesday, 03.10.2006. 19:00
Tuesday, 03.10.2006. 20:00
Tuesday, 03.10.2006. 18:00
  ||   Nazad na vrh
debourex Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat debourex Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 10:29
 dobar dan,ja sam novi clan,dolazim iz kladionicarske sfere i za kosarku sam apsolutni pocetnik,ali slutim da cu ovde naici na neku dobru informaciju. . .
  ||   Nazad na vrh
debourex Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat debourex Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 10:36
 za pocetak,mislim da bi fmp mogao nesto uraditi u splitu,u lokalu se nudi @2,05 na fmp sa hendijem -1,5
  ||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Član od: 24 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 15:04
 oko braco poznavaoci prilika u kosarci i cibona je najjaca na svetu ; kojim skorom ce se zavrsitri srpsko-hrvatski dvoboj ove nedelje..Igrajuci proslo kolo protiv sirokih i uskih helima i baluna iomaliste 4-0 i price kako ste najjaci na svetu. sada cemo videti pravu snagu vase kosarke.
  ||   Nazad na vrh
Loki Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 09 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Loki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 15:32
Bosna-Zadar:biti će napeto,ali ja dajem laganu prednost Bosni ponajviše zbog toga što su izrazito domaćinska momčad.

Hemofarm-Široki:Hemofarm bi trebao biti najlošiji Srpski tim ove godine,no protiv Širokog bi trebao upisati pobjedu,jer Hercegovci ne izgledaju baš sjajno.

Cibona-Partizan:Vrlo vjerojatno opet neizvjesno do zadnje sekunde.Predviđam pobjedu Cibone u Zagrebu,ali ne bih se kladio.

Olimpija-Budućnost:Olimpija je ove godine puno ozbiljnija nego lani i po meni pobijeđuje Crnogorce.Ali i ovdje bi moglo biti li-la.

Helios-Slovan:Teško je reći,ali lagana prednost domaćinu jer je Slovan osjetno slabiji nego lani,a za Helios ne znam.

Zvezda-Zagreb:Pobjeda domaćih zbog razlike u kvaliteti.Realno.

Split-FMP:I ovdje predviđam pobjedu Srba,ali se nadam dobrom otporu Splićana i da pokažu da pobjeda protiv Bosne nije bila samo inspiracija(iako ni Bosna nije nešto)

@Pastor
Malo si preburno reagirao na nečije izjave.Nitko nije rekao da smo nakon 4-0 najjači na svijetu.No s obzirom na situaciju,kada ostvarimo 4-0 skor moramo se malo proveseliti.
  ||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 17:19

bosna-zadar 1

hemofarm-siroki 1

cibona-partizan 1

zvezda-zagreb 1

split-fmp 2

helios-slovan 2

olimpija-buducnost 1

Loki pojavili se neki likovi koji jednostavno nisu realni. Ako kazem da je Partizan bolji od Cibone to je jednostavno iz iskustva iz prethodnih godina a i ne vidim da se Cibona pojacala ove godine stavise ako budu odigrali mec kao protiv Buducnosti onda bi mogli veceras i izgubiti.

||   Nazad na vrh
wallace Vidi meni
champion
champion

Član od: 16 Lipanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat wallace Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 17:24

Bosna u 1. četvrtini protiv Zadra postigla 6 trica, a vodi samo jedan razlike. English već dosad 12 poena. Čini mi se da Petar Popović ne pridaje obrani neku osobitu važnost.

||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 17:33

trenutni rezultati

Hemofarm : Siroki Brijeg 44:31 3/4

Bosna : Zadar   37:33  2/4

||   Nazad na vrh
wallace Vidi meni
champion
champion

Član od: 16 Lipanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat wallace Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 17:42

Unatoč vodstvu i vjerojatnoj pobjedi, Hemofarm mi uopće ne djeluje dobro. Zadar je na -6, Bosna i dalje trpa trice (9 zasad), English 18 poena.

||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 18:40

zavrseno

Bosna :

Zadar

87:76

Hemofarm : Siroki Brijeg 63:52
  ||   Nazad na vrh
Loki Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 09 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Loki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 18:47
Meni neda ući na službenu stranicu.

Zadnji put me ubacilo u 38.-oj minuti i ispalo je da je English u 2.poluvremenu zabio 1 koš

Split-FMP 30-37.
  ||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 19:04

Split : FMP Zeleznik 34:47 3/4
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni