FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LeBron James

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Autor
džon dou Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Rujan 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat džon dou Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: LeBron James
    Objavljeno: 22 Listopad 2006 u 00:37

pare?? he he on je sa 15 godina imao više para nego svi mi ovdje skupa.

možda se varam

Više o lebronu: http://lebronj.blogspot.com

||   Nazad na vrh
olaolaola Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 07 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat olaolaola Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Studeni 2006 u 22:17

[QUOTE=Starbury#3]  Malo me je razocarao na SP Melo je bio mnogo bolji od njega,mislim da neće imati pribliľno dobru karijeru kao Jordan kao ąto su svi vjeroval

aj sto ti znas!!!lebron vec ima bolju statistiku od jordana.pogledaj u SUPERKOŠARCI sto je sve napravio,a ima tek 21.GODINU!!!!!!!!!!!!nisi normalan

||   Nazad na vrh
olaolaola Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 07 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat olaolaola Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Studeni 2006 u 22:20
 LeBRON JAMES #23
  ||   Nazad na vrh
Chicago Bull Vidi meni
professional
professional

Član od: 01 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Chicago Bull Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Studeni 2006 u 23:14
Gledao sam kod frenda snimke iz srednje ili tak nes pa vec je dunkao kao lud. preheben je

Uredio/la Velebit
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Studeni 2006 u 12:30

Izvorno objavio/la olaolaola

aj sto ti znas!!!lebron vec ima bolju statistiku od jordana.pogledaj u SUPERKOŠARCI sto je sve napravio,a ima tek 21.GODINU!!!!!!!!!!!!nisi normalan

Kao prvo: Statistika nije mjerilo igrača. A i nema bolju statistiku. Samo kaj je mlađi od Jordana došao u ligu, pa je u prednosti 3 godine.

Kao drugo: Pitanje je hoće li LeBron imati Jordanovu karizmu i ako hoće, hoće li pokazati srce pobjednika, želju za pobjedom kakvu je Jordan imao, onoliki naslovi, u zadnjim trenucima se ponašao kao da je utakmica tek počela, pogađao šuteve sa sirenom. Dobro i LeBron je počeo pogađati takve šuteve i to je pohvalno, ali zna i fulati. Ali dobro je vidjeti da napreduje.

Kao treće: Jordan je imao puno bolji, čvršći šut od LeBrona. Ali zato LeBron intenzivno radi na šutu, i jako ga je popravio. Još 2 godine i bit će kao Jordanov.

I kao četvrto: Jedan podatak koji ne piše u statistici: igra u obrani. To je još jedini termin u kojem je Jordan bio mnogo superiorniji od LeBrona. U ostalima ga je već LeBron skoro pa dostigao, ali je pitanje hoće li ga i prestići, i ono pod 2.

||   Nazad na vrh
džon dou Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat džon dou Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Studeni 2006 u 15:44

vrijeme će pokazati...

http://lebronj.blogspot.com

||   Nazad na vrh
dvsopic Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 24 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dvsopic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Studeni 2006 u 15:21
 ma jordan je nedodoirljiv...
  ||   Nazad na vrh
McGrady Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat McGrady Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Prosinac 2006 u 00:04
 ovo mi je ludo kad god vidim http://www.youtube.com/watch?v=23Pj6G-VfxA
  ||   Nazad na vrh
sesarov fan Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sesarov fan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Prosinac 2006 u 11:12
 Lebron je odličan igrač,ali ima on još puno do Jordana po meni je Melo bolji igrač od Lebrona samo što je Lebron prije sazrijo ali vidjeti cete sljedece sezone pa cak i ove vidite kako Melo igra,imam ESPN i DE Porte i gledo sam i Wade Iversona i Mela i Lebrona i Melo igra puno inteligentnije i vidi se da je veliki talent a Lebron više igra na snagu.kao Jordana nemoze više nitko biti najbliže je Bryant a da Grante Hill nisu mučile ozljede Hill bi bio kao Jordan
  ||   Nazad na vrh
scull Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat scull Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Prosinac 2006 u 21:56
hill ne bi bio kao jordan, uopće ne vidim neku vezu koja bi mogla na to upućivat..
buu
  ||   Nazad na vrh
dvsopic Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dvsopic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Prosinac 2006 u 17:48

[QUOTE=McGrady] ovo mi je ludo kad god vidim http://www.youtube.com/watch?v=23Pj6G-VfxA[/QUOTE]  

tak je i meni bilo dok nisam saznao da je to reklama za gatorade...a i nemoguće je tako iz zgloba uopće dobacit do koša, pogle u nba-u likovi kad šutiraju prek centra onda bacaju ono ko klinci od 12 godina...

||   Nazad na vrh
dvsopic Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dvsopic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Prosinac 2006 u 17:58
 mislim na tehniku šuta...
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni