FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

1 kolo

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Autor
cibos Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: 1 kolo
    Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 23:11
 i volio bih ti cestitati na briljantnoj prognozi prvog kola,govoris svima ko koliko zna o kosarci,a prognoziras poraze cibone i zadra od buducnosti i sirokogzapravo to je tuzno,a promasio si i fmp
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A
  ||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Član od: 24 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 23:47
 objasni mi po cemu je cibona bolja; po losoj formi u kojoj se nalazi; po skoru iz prosle godine protiv srpskih ekipa ili po cemu? Evo ja ti garantujem da ce se Partizan prosetati kroz ligu ove godine a vec posle deset kola moces da pojedes sve reci koje si rekao. Iskreno mi te je zao ako zaista mislis da je cibona prvi favorit lige
  ||   Nazad na vrh
debourex Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 03 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat debourex Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 10:19
Izvorno objavio/la lucky_g

Izvorno objavio/la Lebron

Pa tad ste imali 5 predstavnika jer se drľava zvala Srbija i Crna Gora a sad kad ste se podijelili moraju i Crnogorci imati predstavnika! Znači da se niste razdvojili i dalje bi imali 5 predstavnika!!!

svaka cast....nemogu virovati da jednom srbinu triba hrvat da mu objasni situaciju u njegovoj drzavi....

a sad ste me dobro nasmejali,svaka cast
  ||   Nazad na vrh
zzcc Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zzcc Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 23:43
sad možemo zaključit i ovu raspravu. cibona je, naime, ubila partizan. razbila. strgala. razbacala ko đubre po livadi. tolko o tome.
mislim da je cibonina najveća snaga anzulović, lik igra sa svim igračima i točno zna kad će mu koji trebat i pomoć. da ne spominjem kusa koji je lud i može ubacit kom god hoće, makar da ga pogledaš ne bi rekao.
samo tako.
  ||   Nazad na vrh
cibos Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Listopad 2006 u 02:19
 normalno,spominjes skor od lani cibosa protiv srpskih klubova,kolko ja znam cibona ih je sve pobijedila
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni