1 kolo |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Autor | ||
cibos
mvp
Član od: 29 Lipanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1779 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: 1 koloObjavljeno: 02 Listopad 2006 u 23:11 |
|
|
i volio bih ti cestitati na briljantnoj prognozi prvog kola,govoris svima ko koliko zna o kosarci,a prognoziras poraze cibone i zadra od buducnosti i sirokog
![]() ![]() zapravo to je tuzno ,a promasio si i fmp
|
||
|
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A |
||
|| ![]() |
||
Pastor
professional
Član od: 24 Rujan 2005 Lokacija: United States Online status: Offline Postovi: 237 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 23:47 |
|
|
objasni mi po cemu je cibona bolja; po losoj formi u kojoj se nalazi; po skoru iz prosle godine protiv srpskih ekipa ili po cemu? Evo ja ti garantujem da ce se Partizan prosetati kroz ligu ove godine a vec posle deset kola moces da pojedes sve reci koje si rekao. Iskreno mi te je zao ako zaista mislis da je cibona prvi favorit lige
|
||
|| ![]() |
||
debourex
rookie
Član od: 03 Listopad 2006 Lokacija: Yugoslavia Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 10:19 |
|
|
||
|| ![]() |
||
zzcc
rookie
Član od: 25 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 13 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Listopad 2006 u 23:43 |
|
|
sad možemo zaključit i ovu raspravu. cibona je, naime, ubila partizan. razbila. strgala. razbacala ko đubre po livadi. tolko o tome.
mislim da je cibonina najveća snaga anzulović, lik igra sa svim igračima i točno zna kad će mu koji trebat i pomoć. da ne spominjem kusa koji je lud i može ubacit kom god hoće, makar da ga pogledaš ne bi rekao. samo tako.
|
||
|| ![]() |
||
cibos
mvp
Član od: 29 Lipanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1779 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Listopad 2006 u 02:19 |
|
|
normalno,spominjes skor od lani cibosa protiv srpskih klubova,kolko ja znam cibona ih je sve pobijedila
|
||
|
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A |
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |