FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

1 kolo

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Autor
Pastor Vidi meni
professional
professional

Član od: 24 Rujan 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: 1 kolo
    Objavljeno: 30 Rujan 2006 u 18:15

Evo posto nema topica o prvom kolu onda da stavim

Partizan-Hemofarm 80-49

ostali parovi i moje prognoze:

17:00h Široki ERONET - Zadar         & nbsp; 1 dosadan mec dva tima koji su bez sansi sa dobar plasman

18:00h Split CO - Bosna ASA BHT      1 isto kao i gore dva buduca fenjerasa

18:00h FMP - Crvena Zvezda              2   pobeda Zvezde;

18:00h Zagreb - Helios Domžale        1  sta tek ovde reci; prognoziramm sigurna dva poslednja mesta u ligi na kraju

19:00h Geoplin Slovan - Union Olimpija  2   slovenacki mec i pobeda Zmajceka

20:15h Budućnost - Cibona              1   pobeda crnosmoraca

||   Nazad na vrh
jazine Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jazine Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Rujan 2006 u 19:17
 Ma nemoj, zasto Zadar nema sanse za dobar plasman ?!
Zadar je u srcu mome...
  ||   Nazad na vrh
jazine Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jazine Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Rujan 2006 u 19:28

Siroki-Zadar 88-91

Zadar je u srcu mome...
  ||   Nazad na vrh
agae Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat agae Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Rujan 2006 u 22:40
Gledah tekmu Budućnosti protiv Cibone. Reklo bi se gotovo rutinska pobjeda cibosa...a to je loš znak
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
  ||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Listopad 2006 u 04:46
 Zadar nema sanse zato sto nema dobar tim; ali to je moje misljenje i mozda ne bude tako, u svakom slucaju cestitke za danasnju pobedu. Inace najveca ironija je da je Srbija prosle godine imala pet timova; svih pet uslo u play off i kao nagradu za to ove godine ima cetiri tima. I onda se pitaju zasto ovu ligu svi u srbiji mrze
  ||   Nazad na vrh
Lebron Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 14 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lebron Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Listopad 2006 u 08:13
 Pa tad ste imali 5 predstavnika jer se država zvala Srbija i Crna Gora a sad kad ste se podijelili moraju i Crnogorci imati predstavnika! Znači da se niste razdvojili i dalje bi imali 5 predstavnika!!!
Hrvatska 4
Cibona 10
Nets 3
Naš jedini kapetan!!!
  ||   Nazad na vrh
lucky_g Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lucky_g Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Listopad 2006 u 10:57

Izvorno objavio/la Lebron

Pa tad ste imali 5 predstavnika jer se drľava zvala Srbija i Crna Gora a sad kad ste se podijelili moraju i Crnogorci imati predstavnika! Znači da se niste razdvojili i dalje bi imali 5 predstavnika!!!

svaka cast....nemogu virovati da jednom srbinu triba hrvat da mu objasni situaciju u njegovoj drzavi....

Volim te grade jedini moj, Bog će znati koliko...
  ||   Nazad na vrh
scull Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat scull Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Listopad 2006 u 18:04
i ne sjećam se kad se dogodilo da svi hr klubovi pobjede u jednom kolu. ko bi rekao, ha??
bravo naši!!
buu
  ||   Nazad na vrh
jazine Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jazine Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Listopad 2006 u 19:25
Izvorno objavio/la Pastor

Zadar nema sanse zato sto nema dobar tim; ali to je moje misljenje i mozda ne bude tako, u svakom slucaju cestitke za danasnju pobedu. Inace najveca ironija je da je Srbija prosle godine imala pet timova; svih pet uslo u play off i kao nagradu za to ove godine ima cetiri tima. I onda se pitaju zasto ovu ligu svi u srbiji mrze
 Ima Zadar dobru ekipu nego im fali trener i jos jedan dobar igrac u zamjeni.
Zadar je u srcu mome...
  ||   Nazad na vrh
PATRIOT Vidi meni
professional
professional

Član od: 16 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat PATRIOT Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Listopad 2006 u 23:05
  ...svaka cast Splitu,Zagrebu,Zadru i Ciboni na uspjesnom startu...
AKO VAM SMETA ALKOHOL PRI RADU, OSTAVITE SE RADA !!!
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 01:09
 Bravo za sve 4 ekipe... ni ja se ne sičam da su ikad sve 4 naše ekipe dobile u istom kolu (tribalo bi arhivu pogledat). Samo naprid.
Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 06:48
 naravno kada niste igrali sa nama. Znam ja razlog ali zar to nije ne fer? mislim trebalo je vama oduzeti jednu ekipu i dati srbiji pa vojvodina bi mogla split da pobedi 80 razlike u dvomecu
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni