FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

1 kolo

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Autor
cibos Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: 1 kolo
    Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 10:11
 debilu,nemogu ti drukcije reci nego tako.da znas,cibona je u ovom trenu jaca od svih srpskih klubova(jao kako sjajno igraju crno beli u el,skupe prosjecno 3 pobjede),od zadra je jaci samo partizan,dok zagreb po meni moze bit najugodnije iznanadenje lige.split zasluzuje mjesto u nlb ligi jer ga je hrv dobia lani od janeza,dok su srbi svoje izgubili radi novog raspada drzave.a split bi tu ligu imao pravoigrati s najlosijom momcadi na svijtu jer je previse zaduzio kosarku na ovim prostorima......
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A
  ||   Nazad na vrh
black Vidi meni
professional
professional

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat black Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 10:59
najbolje kolo hr predstavnika........odnosno najbolji start nadam se da ce tako biti i u nastavku prvenstva..
  ||   Nazad na vrh
eSc4lad3 Vidi meni
professional
professional

Član od: 29 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat eSc4lad3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 12:09

Kako je Hemofarm dao samo 49?

||   Nazad na vrh
PATRIOT Vidi meni
professional
professional

Član od: 16 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat PATRIOT Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 13:20
Izvorno objavio/la eSc4lad3

Kako je Hemofarm dao samo 49?

Tesko...tesko...
AKO VAM SMETA ALKOHOL PRI RADU, OSTAVITE SE RADA !!!
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 13:48

Izvorno objavio/la Pastor

naravno kada niste igrali sa nama. Znam ja razlog ali zar to nije ne fer? mislim trebalo je vama oduzeti jednu ekipu i dati srbiji pa vojvodina bi mogla split da pobedi 80 razlike u dvomecu

To ćemo još viditi ko bi šta moga... samo se komentira dobar početak hrvatskih predstavnika. A i imate dovoljno predstavnika a rastavljanje Srbije i Crne gore je vaš problem...

Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Član od: 24 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 15:39

debilu cibosu ( da ti vratim) i Partizan i Zvezda i Heomfarm i FMP su jaci od Cibone a uostalom to ce i ovogodisnje takmicenje pokazati uostalom kao i sva prethodna; govoriti o tome da je Zadar bolji od Zvezde ili FMP moze neko ko nikada u zivotu nije video nijedan kosarkaski mec a to da ce Zagreb biti prijatno iznanadjenje; mozda pobede Helios a mozda i Bosnu ali me zaboli sta ce se desavati ispod pozicije 4 jer ce na poziciji 4 biti najolosije rangiran srpski tim.

A o dobrom strartu hrvatskih timova ja bih samo rekao : medjusobni dueli sa srbijom 0-0 ; tako da prestanite da kenjate jos se nismo sastali

||   Nazad na vrh
Vojvoda Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Vojvoda Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 16:10
 U kom svetu vi zivite kad je po vama Cibona bolja pd Partizana a Zadar bolji od svih Srpskih klubova ,a Srbija u ovoj sanerskoj ligi netreba da ima cetri predstavnika vec najmanje OSAM
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 16:22

debilu cibosu ( da ti vratim) i Partizan i Zvezda i Heomfarm i FMP su jaci od Cibone a uostalom to ce i ovogodisnje takmicenje pokazati uostalom kao i sva prethodna; govoriti o tome da je Zadar bolji od Zvezde ili FMP moze neko ko nikada u zivotu nije video nijedan kosarkaski mec a to da ce Zagreb biti prijatno iznanadjenje; mozda pobede Helios a mozda i Bosnu ali me zaboli sta ce se desavati ispod pozicije 4 jer ce na poziciji 4 biti najolosije rangiran srpski tim.

A o dobrom strartu hrvatskih timova ja bih samo rekao : medjusobni dueli sa srbijom 0-0 ; tako da prestanite da kenjate jos se nismo sastali

Kao prvo skrati jezik (tj prste u ovom slučaju) i ne piši uvrede i provokativne postove ode na forumu... imaš opomenu.

Sve ćemo viditi ko će biti najveće iznenađenje i sve ostalo... pomalo, vrag odnija prišu.

||   Nazad na vrh
Pastor Vidi meni
professional
professional

Član od: 24 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pastor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 16:41
 sk fanaticosu procitaj njegov topic i on je mene nazvao debilom; ja samo retardu vracam jezikom koji on jedino razume.
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 18:14

sk fanaticosu procitaj njegov topic i on je mene nazvao debilom; ja samo retardu vracam jezikom koji on jedino razume.

Pusti, ja sam tu da to rješim. Molim ne provodite pravdu na svoju ruku i bez vriđanja... hvala lipa.

||   Nazad na vrh
jazine Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jazine Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 22:13
Izvorno objavio/la Vojvoda

U kom svetu vi zivite kad je po vama Cibona bolja pd Partizana a Zadar bolji od svih Srpskih klubova ,a Srbija u ovoj sanerskoj ligi netreba da ima cetri predstavnika vec najmanje OSAM
 Vidim ja kakve rezultate Cibona ima u Euroligi (uvijek prode u drugi klub, i ima cak sanse i onda dalje ici) , a kakve Partizana ( koji uvijek bude medu 2 zadnja u skupini u prvom krugu) ovih zadnjih godina. Zadar nije bolji od svih srpskih klubova ali se moze nosit s njima tj. pobijedi ih u Zadru a izgubi u Srbiji. Nije ni bolji od njih,a nije sigurno ni gori.
Zadar je u srcu mome...
  ||   Nazad na vrh
cibos Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Listopad 2006 u 22:55
 slusaj ti pastore,bilo bi najbolje da pises o srpskoj ligi a ne o nlb kad jedinu korist vidis ako igra 8 srpskih klubova.di je tu smisao....ako si imalo objektivan,ako gledas rezultate i momcadi shvatit ces da je u ovom trenutku cibona jaca od srpskih klubova,a da je i zadar u vrhu po kvaliteti i konstantnosti.malo razmisli da neke ekipe mozda u proljece za vrijeme final8 nlb lige igraju kljucne utakmice u el za prolaz u cetvrtfinale i time na f4.pa kalkuliraju sastavima i rezultatima cuvajuci snagu za vaznije tekme....dok srpski klub u el nije vidio proljeca u euroligi dugi niz godina....pa se moze nabrijat na zavrsnicu jadranske lige koja ne nosi nikakvu vaznost osim prestiza....
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni