FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Obavijesti

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 14>
Autor
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Obavijesti
    Objavljeno: 20 Veljača 2007 u 14:10

Izvorno objavio/la A.R.7

Kad æete obrisati svjetsko prvenstvo

Pa vidim da se još uvik piše na njemu pa zato nisam tija dirat... ali svejedno ću kontaktirat glavnog admina jer od prvenstva je prošlo po godine pa da vidimo šta on misli.

Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Veljača 2007 u 20:46

Ne treba svjetsko brisat, nego takve stvari trebate stavljat u neku arhivu IMO

||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Ožujak 2007 u 11:19
 Dajte ljudi, više se urazumite i prekinite chatat na ovakvim temama, kad se nešto jedan ili dvaput reče mislim da se nema smisla ponavljat, ovo je tema za obavjesti. Sljedeći ko bude chatao bit će baniran!! ako imate šta pametno pitat pitajte, u protivnom svoje gluposti rješavajte na privat. hvala
  ||   Nazad na vrh
Glava #13 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Glava #13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Ožujak 2007 u 12:38
 umjesto svjetskog bi mogli stavit europsko.
Stupid when you guard me 'coz you ain't stoppin' me
  ||   Nazad na vrh
Lebron Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 14 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lebron Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Ožujak 2007 u 16:44
 Dobri ste mi vi moderatori a još niste skužili da je pod NBA stavljena tema KK Dubrava...
Hrvatska 4
Cibona 10
Nets 3
Naš jedini kapetan!!!
  ||   Nazad na vrh
dvsopic Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 24 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dvsopic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Ožujak 2007 u 19:53
 al su stavili umjesto svjetskog europsko...
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Ožujak 2007 u 22:47

Izvorno objavio/la Lebron

Dobri ste mi vi moderatori a jo¹ niste sku¾ili da je pod NBA stavljena tema KK Dubrava...

Moderatori nisu Bogovi... podrazumjeva se pomoć ostalih forumaša u pravljenju reda umisto da ih se kritizira na taj način.

||   Nazad na vrh
Nash Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Nash Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Ožujak 2007 u 10:10
Izbrišite temu Erotic Front Zabok jer stvarno nema smisla. 
  ||   Nazad na vrh
toni-osijek 06 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 11 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat toni-osijek 06 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Ožujak 2007 u 10:21
 slazem se sa nashom jedan od moderatora kad dode neka obrise tu glupost koja uopce nema smisla
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Ožujak 2007 u 12:46

Izvorno objavio/la toni-osijek 06

slazem se sa nashom jedan od moderatora kad dode neka obrise tu glupost koja uopce nema smisla

Čuj ti... nemoj mislit da imam nešto protiv tebe ali kako mi se čini, svaki drugi post ti je skoro pa isti: ili je "slažem se" ili "potpuno se slažem" ili "potpisujem" i slično... već si u kratkom roku napunija 570 postova (za 100 više nego ja u cilu godinu i par miseci) a od toga su vjerojatno više od pola nepotrebni. Ako nemaš šta nadodat nekoj tvrdnji, onda nema smisla pisat ništa. toliko

||   Nazad na vrh
scull Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat scull Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Ožujak 2007 u 16:58
Izvorno objavio/la šf-fanatics

Čuj ti... nemoj mislit da imam nešto protiv tebe ali kako mi se čini, svaki drugi post ti je skoro pa isti: ili je "slažem se" ili "potpuno se slažem" ili "potpisujem" i slično... već si u kratkom roku napunija 570 postova (za 100 više nego ja u cilu godinu i par miseci) a od toga su vjerojatno više od pola nepotrebni. Ako nemaš šta nadodat nekoj tvrdnji, onda nema smisla pisat ništa. toliko

slažem se.

e sorry, al se nisam mogao suzdržat..
buu
  ||   Nazad na vrh
dvsopic Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 24 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dvsopic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Ožujak 2007 u 17:51
Izvorno objavio/la šf-fanatics

slažem se...odnosno "potpisujem"

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 14>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni