FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Obavijesti

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
Autor
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Obavijesti
    Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 17:28
 I jos jedna pogreska od lobela na forumu kk jazine.Tema ima svoj opis u prvom prozor od zacetnika dakle mene.Samo sam pri put s temom nacinio gresku koju sam ispravio drugu temu kk jazine nisam krivo nista napravio. Dakle sve je po propisima
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Ožujak 2008 u 14:28

Ipak zamolba forumašima da ne otvaraju više različitih nickova. Onima koji misle da su tako zaštićeni od bana poruka da nakon bana ništa više ne pomaže. Jednostavno pristup forumu (osim gledanja) je blokiran bez obzira s kojim nickom pokušao ući.

||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Ožujak 2008 u 18:15

Neki forumaši otvaraju nove teme iako takve teme već postoje. Dakle, prije otvaranja nove teme ne provjeravaju ima li već takva tema. Zato pozivam sve da prije otvaranja nove teme pozorno pregledaju ima li već takva tema i da uz postojeću ne otvaraju novu.

Napominjem da nije dovoljno pogledati aktualni popis tema jer on uvijek po automatizmu pokazuje popis od zadnjih mjesec dana (30 dana).

Naime čim otvorite prvu stranicu nekog podforuma, u prozorčićuu gore lijevo na vrhu stranice vam piše da su tu teme od zadnjih mjesec dana. Ako kliknete tu na određeno mjesto  možete dobiti popis tema i od zadnja dva mjeseca, 6 mjeseci, godine dana itd. 

Zato ako želite otvoriti novu temu trebate pogledati bar popis tema od zadnjih 6 mjeseci, ako ne i godine dana, pa ako tema koju želite otvoriti već postoji - ne otvarajte novu već pišite u toj temi koja će tako automatski ući u popis tema od zadnjih mjesec dana.

Posebno pozivam mlade forumaše da ne gomilaju nove teme  i da vrlo pozorno provjeravaju postojeće popise tema, da se suzdrže od otvaranja novih tema ako takve već postoje. 

Uredio/la lobelo
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Ožujak 2008 u 19:17

Obavijest svima: I pored obavijesti i zamolbi opet se otvaraju nove teme. Evo zadnje na podforumu A1 lige forumašica Vrkićka otvara post o Vrkiću, a ta tema od ranije postoji. Apeli i upute očigledno ne pomažu. Obično ovakove prekršaje čine forumaši koji imaju tek po nekoliko postova, a najviše oni kojima je to prvi post. Sve upućuje da se zapravo ne radi o novim forumašima već o forumašima s nekoliko nickova, koji namjerno čine nered po forumu, pa opomene i zaključavanje nicka nemaju efekta. Zato će ubuduće za ove slučajeve slijediti odmah pravi ban. Dakle potpuna zabrana pristupa odnosno sudjelovanja na forumu. Tu ništa neće pomoći više nickova. S ni jednim se neće moći aktivno na forum

||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Ožujak 2008 u 08:48

I pored više uputa i upozorenja neki forumaši i dalje otvaraju nove teme bez jednog slova uvoda, s potpuno praznim prozorčićem ispod naslova.

Dosta je bilo upozorenja da nema otvaranja novih tema bez da se uvodno napišu stavovi otvarača teme po temi, osnovni podaci o osobi ili pitanjima koju se želi raspraviti kroz temu i osnovne teze za raspravu. 

U buduće za ovakovo otvaranje teme svakome automatski ide ban, potpuna zabrana aktivnog pristupa i sudjelovanja u raspravama na forumu bez obzira s kojim nickom pokušao ući.

Reda na forumu mora biti.

||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Ožujak 2008 u 13:51
 Jedna obavjest i od mene... s obzirom da imam kod kuće problema s pisanjem na ovaj forumu bilo postova bilo pisanja OP nemorate očekivati da ću vam na OP odmah odgovorit. To jasno ne znači da vaš upit neće biti ispunjen (šta se tiče brisanja postova ili baniranja nekog) tako da znate i dalje je sve isto šta se tiče toga. Eto toliko.
Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Ožujak 2008 u 12:57
 meni se forum vratio nadam se da idrugi mogu sad opet slobodno iznositi svoje komentare itd
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Ožujak 2008 u 10:56
 EVO OVIM PUTEM VAM ZELIM SVIMA SRETAN USKRS.
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Ožujak 2008 u 12:53

Zahtjevi prema moderatorima: Ako se treaži od moderatora žurna intervencija u svezi kršenja pravila foruma, pogotovo u svezi s vrijeđanjem forumaša, igrača i drugih osoba, molim forumaše da se izravno jave s porukom odnosno zahtjevom na OP aktivnih moderatora (soldier, tommygun, lobelo i coccoball) i aktivnih administratora (administrator, šf-fanatics). Ako je problem takav da treba odmah intervenirat bolje poruku pastati na više OP imenovanih kako bi prvi od njih čim dođe na forum poduzeo potrebne mjere. Hvala.

Pozdrav,

Lobelo 

||   Nazad na vrh
tommygun Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 05 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat tommygun Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 00:34
evo jedna zamolba i od mene - ovi novi forumasi sta se registriraju pa naprave jedan ili dva posta samo da bi rekli "zadar je najbolji" ili "kobe je kralj" fontom broj 85 i velikim pisanim slovima krse par pravila i meni je dosadilo smanjivat i brisat sve te poruke pa od sada od mene ide direktno ban.

postoji normalna velicina slova (ova) a ako se zeli nesto naglasit uzmu se ova ili se bolda... pisanje ogromnim pisanim slovima je cisto nekulturno
Mr.Sveznajuci
www.myspace.com/mentalniotpad
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 20:37
Izvorno objavio/la lobelo

Zahtjevi prema moderatorima: Ako se treaži od moderatora žurna intervencija u svezi kršenja pravila foruma, pogotovo u svezi s vrijeđanjem forumaša, igrača i drugih osoba, molim forumaše da se izravno jave s porukom odnosno zahtjevom na OP aktivnih moderatora (soldier, tommygun, lobelo i coccoball) i aktivnih administratora (administrator, šf-fanatics). Ako je problem takav da treba odmah intervenirat bolje poruku pastati na više OP imenovanih kako bi prvi od njih čim dođe na forum poduzeo potrebne mjere. Hvala.

Pozdrav,

Lobelo 

Apsolutno točno i moj naglasak na ovo zadnje. Ukoliko je problem ozbiljniji, opetujte istu poruku na više adresa - ako treba svima. Problem će bit rješen u šta je moguće kraćem roku a vrijeđanje se neće tolerirati po nikakvoj osnovi jer nakon toga slijedi ban bez upozorenja.
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Svibanj 2008 u 00:08
Još jednom apel na pojedine članove s NBA topica (jer znam da su upozoreni već) da prestanu vrijeđati jer ovo je sportski forum na kojem nema mjesta vrijeđanju, omalovažavanju i frustracijama. toliko
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni