FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Obavijesti

Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
Autor
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Obavijesti
    Objavljeno: 14 Rujan 2006 u 16:54

Evo, u ovom topicu koji će stalno biti pri vrhu, će se forumašima s vremena na vrijeme davati neke obavijesti vezane za forum.

Prva je (na koju me Lobelo upozorio) da pazite da vam se ne napuni osobni poštar (kapacitet je 50 poruka) i da s vremena na vrijeme obrišete stare poruke jer u suprotnom nećete moći primati nove radi punog pretinca.

Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
Croair Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Croair Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2006 u 23:38

Treba promijeniti naslov za skupinu tema "GYL" jer se od sada ta liga zove:

NLB ABA Liga

Uredio/la Croair
  ||   Nazad na vrh
Dani California Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 24 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Dani California Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Rujan 2006 u 21:35
 FALA NA INFORMACIJI,POZDRAV TEBI I ŠI FANATICS,
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Rujan 2006 u 01:48

Tema KK Puntamika je obrisana iz podforuma o HKSu i udruzi prvoligaša iz razloga jer joj nije tamo misto.

Još se jednom mole novopečeni forumaši da paze di otvaraju temu te dali postoji ista tema.

||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Listopad 2006 u 13:25

@Soldier

Izbriši poštu iz ulaznog sandučića jer je pretrpan pa ne možeš primati novu poštu! 

||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Listopad 2006 u 14:25

Od danas će se svaki forumaš koji u postovima vrijeđa druge na nacionalnoj razini bez ikakva upozorenja nepovratno banirati bez obzira koje bio nacionalne pripadnosti!! Tu sam odluku donio iz razloga šta smatram da se dotični registrira samo zbog provokativnih razloga i smatram da kao takav nemože biti koristan na forumu niti može sudjelovati racionalno u diskusiji s ostalima...

I ovim putem molim sve forumaše da surađuju i ukoliko neznam za takvo vrijeđanje, da me obavijeste putem privatne poruke... zahvaljujem

Uredio/la šf-fanatics
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Listopad 2006 u 14:30
 Također molim sve forumaše da ne pišu bezvezne postove tipa "tornado zadar je najjači" ili "cibona je najbolja" sa velikim fontom i šarenim bojama jer ovo nije dječji vrtić ili cirkus, već forum gdje se rapravlja racionalno i argumentirano tako da će svi takvi postovi biti odmah brisani...
  ||   Nazad na vrh
NUTELLA Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat NUTELLA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Siječanj 2007 u 18:40
Zašto mi uredno redovito piše da je netko prešao dopušteni broj osobnih poruka, je problem kod mene ili kod tog nekog????
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Siječanj 2007 u 20:15

Nisam siguran, ali mislim da to tebi javlja da je taj kome ti želiš poslati poruku prešao dopušteni broj poruka. U tom slučaju tome kome želiš poslati poruku nekako javi da izbriše stare primljene poruke. Mislim da ih u pp ne smije biti 50 i više.

Najbolje sve što ne trebaš od primljenih poruka odmah brisati da nebi imao problema s primanjem novih poruka od drugoga.

||   Nazad na vrh
NUTELLA Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat NUTELLA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Siječanj 2007 u 16:43
Fala, Brute, al nutella ti je ova.
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Veljača 2007 u 22:07
 Evo sjetio sam se obrisat nekih 15 ak postova samih gluposti koje su se pisale na ovom topicu kojeg sam otvorija radi davanja info novopečenim forumašima kao i njihovim (ili uostalom bilo čijim) pitanjima u vezi foruma. Molim da se ovdje više ne pišu gluposti jer za to imate podforum raznoraznije. Hvala!
  ||   Nazad na vrh
A.R.7 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat A.R.7 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Veljača 2007 u 14:04
 Kad ćete obrisati svjetsko prvenstvo
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 14>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni