FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Obavijesti

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>
Autor
the_goat Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 01 Srpanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the_goat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Obavijesti
    Objavljeno: 11 Siječanj 2008 u 00:08
Izvorno objavio/la Sole-Dier

Time želi reći da tebe pod**avaju i da te zezaju,a mislim da moraš nešto poduzeti oko toga!!!

i ja mislim,...tebe banat...jer mi lagano pijes krv...kaj nemas drugog posla nego moderatorima se uvlaciti u supak i nagovarat ih da nekoga banaju???ovo ej kosarkaski forum a od tebe jos nisam cuo nista osim o tvojim tenisicama...
  ||   Nazad na vrh
samurai Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samurai Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Siječanj 2008 u 11:05
  hej dečko koji toliko znaš o tenisicima s obzirom na tvoj način pisanja,uvlačivost u analni otvor i sklonost obući ja bih ti preporučio neki gay forum gdje ćeš biti puno bolje prihvaćen.
  ||   Nazad na vrh
the_goat Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 01 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the_goat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Siječanj 2008 u 15:38
nemoj ga zezat jer ce napraviti forumski puc
  ||   Nazad na vrh
panda_11 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 24 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat panda_11 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 17:17

Izvorno objavio/la the_goat

Izvorno objavio/la Sole-Dier

Time želi reći da tebe pod**avaju i da te zezaju,a mislim da moraš nešto poduzeti oko toga!!!

i ja mislim,...tebe banat...jer mi lagano pijes krv...kaj nemas drugog posla nego moderatorima se uvlaciti u supak i nagovarat ih da nekoga banaju???ovo ej kosarkaski forum a od tebe jos nisam cuo nista osim o tvojim tenisicama...

slazem se s tobom.....

I love this game!
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Siječanj 2008 u 13:21
 Evo napravljena je promjena na topicu A1 lige... kao stalne teme su ostavljene samo ekipe koje igraju NLB ligu. Sve ostale su vraćene na normalne. Zašto? zato jer ostalim kvalitetnim temama (koje nisu stalne) otpada kvaliteta diskusije jer nisu na prvoj stranici pa da se to ne događa ubuduće stoga je ova promjena. Ako želite topic o svom klubu potražite na drugoj ili trečoj stranici. Toliko
Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 00:03

Zadnjih dana nekim forumašima je kako su sami naveli forum postao dosadan pa su počeli činiti nerede po forumu, otvaranjem neozbiljnih tema koje nemaju nikakve veze s određenim podforumima ili opetovano otvarati teme na koje su drugi forumaši izražavali nezadovoljstvo. Misleći da nitko od administratora i moderatora ne prati što se na forumu događa počeli su i njih izazivati i vrijeđati. Moralo se napraviti reda i obrisati sve te neumjesne teme i pravovremeno banirati autore. To će se činiti i u buduće u svim slučajevima kršenja pravila foruma. Još jednom se mole svi forumaši da se pridržavaju PRAVILA FORUMA koje su prihvatili kao obvezu prije prijave na forum. Lijep pozdrav svima.

||   Nazad na vrh
panda_11 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 24 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat panda_11 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 21:59
Izvorno objavio/la lobelo

Zadnjih dana nekim forumaąima je kako su sami naveli forum postao dosadan pa su počeli činiti nerede po forumu, otvaranjem neozbiljnih tema koje nemaju nikakve veze s određenim podforumima ili opetovano otvarati teme na koje su drugi forumaąi izraľavali nezadovoljstvo. Misleći da nitko od administratora i moderatora ne prati ąto se na forumu događa počeli su i njih izazivati i vrijeđati. Moralo se napraviti reda i obrisati sve te neumjesne teme i pravovremeno banirati autore. To će se činiti i u buduće u svim slučajevima krąenja pravila foruma. Joą jednom se mole svi forumaąi da se pridrľavaju PRAVILA FORUMA koje su prihvatili kao obvezu prije prijave na forum. Lijep pozdrav svima.

to svaki put kazete...treba li bi malo napraviti reda oko tema...neke teme su potpuno ne bitne za ovaj forum...pozzz...

I love this game!
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 19:19
Na jednoj od tema podforuma Ostale teme javljao se jedan forumaš koji je imao čak pet različitih nickova. Pa bi s jednim napadao druge, s drugim bi bio korektniji i napadao bi sam sebe što napada druge, treći bi opet bio grub i tsl. Sve smo izbrisali. I toga više nema i neće ni biti. On nije više na forumu. Upozorenje svima ostalima na korektnu raspravu po svim temama.  
  ||   Nazad na vrh
Volvo 2m Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Volvo 2m Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Ožujak 2008 u 11:30
dal se smije imat 2 ili vise nikova?? 
Ogame je majka zivota.
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 18:47
Najbitnije je ponašati se korektno i u svemu sukladno pravilima foruma. 
  ||   Nazad na vrh
7777 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 09 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat 7777 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 12:37

Nemam ništa protiv Zadra i Zadarske košarke, ovo su njihove teme:

1. Predkadeti Zadra

2. Predkadetska Zadarska liga

3. Mlade Zadarske nade

4. Prvi koš mlađi kadeti

5. Zadarske mlade nade;

zar se ne može imati jedna- dvije teme o svemu tome

||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 17:25
 naveli ste da se na forumu treba ponasati fer i korektno.Tose treba postovati ali postoji neko ko ocito to ne postuje.Tu se pojavila tema s nazivom "propada zadarski tornado" koja je s rauzimjevanjem naljutila ljubitelje tornada  a moderatori kazu kako na forumu treba biti kulturan kad ukinete ovu temu napravili ste dio posla.Jer se bas na toj temi i najvise vrijeđa i zadar i tornado samo s nazivom teme.Kad napravite reda na toj temi propada zadarski tornado napravili ste dio posla.LIJEP POZDRAV ! naprid zadar i TORNADO
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni