Španjolska prvak |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Autor | |
Lebron
mvp
Član od: 14 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 635 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Španjolska prvakObjavljeno: 03 Rujan 2006 u 16:32 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=edD-Wdbr5IE Evo pogledajte i uvjerite se zašto su Španjolci prvaci... |
|
|
Hrvatska 4
Cibona 10 Nets 3 Naš jedini kapetan!!! |
|
|| ![]() |
|
Lebron
mvp
Član od: 14 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 635 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2006 u 16:34 |
|
Najveđa krađa u povijesti košarke. Pogledajte samo štu su nam sudili a njima nisu!!!
|
|
|
Hrvatska 4
|
|| ![]() |
|
harry c
sophmore
Član od: 27 Svibanj 2006 Online status: Offline Postovi: 119 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2006 u 17:39 |
|
da - nažalost smo to već vidjeli. zato sam danas i bio prvi put za grke u životu, ali treba bit realan i reći da fakat grci nisu danas nikaj odigrali i da španjolci su zasluženo prvi. a to kaj smo mali i kaj svaki put kada politika dođe na tapetu - fasujemo, o tome ne bih, samo ću se raživcirati. u tom beogradu je fakat to bila sramota. ali ipak znamo tko su ključni ljudi sudačke oragnizacije...
|
|
|
Cibona prvak, opet.....
|
|
|| ![]() |
|
totothelegend
professional
Član od: 16 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 156 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2006 u 18:26 |
|
ljudi kolko god ne volio spanjolce zbog beograda prosle godine morate priznat da s odigrali nevjerovatno.Garbajosa 3 4 trice...zadrzali su grke na poluvremenu na 20 koseva...
![]() mislim da bi i ameriku ovako razbili ... |
|
|
If you always put limit on everything you do, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.
|
|
|| ![]() |
|
ALLEN_THE KING
mvp
Član od: 14 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 664 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2006 u 21:30 |
|
espana je zasluženo prvak
|
|
|
ALLEN_the king
|
|
|| ![]() |
|
haklerscvjetnog
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 10 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 2432 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2006 u 21:57 |
|
LeBron fantastičan video...nevjerojatna krađa....neke sitnice uopće nisam zapamtio al zaista su nas suci mesarili....a to je to...kad se u pozadini čuje navijanje Srbija Srbija znamo odma koliko je sati..... a na onom skoku Tomasa Garbajosa (mislim da je on) ga je očigledno složio na pod .......
|
|
|
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
|
|
|| ![]() |
|
Carter
sophmore
Član od: 28 Travanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 140 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2006 u 23:18 |
Svaka čast na ovom videu iako sam se ponovo iznervirao kao i kad sam gledao tu utakmicu. Treba taj link raširiti što je moguće više da se bar malo ljudi sjete naših dželata (sudaca). Kako reče jedan kolega, danas sam prvi puta navijao za Grke iako su realno bili loši, a Španjolci stvarno nakon onoga ne mogu mirne savjesti nositi titulu svjetskog prvaka |
|
|| ![]() |
|
overlord
mvp
Član od: 02 Veljača 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 914 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2006 u 13:31 |
|
Ma Argentina je zaslužila prvo mjesto. Trebali su dobiti Španjolce i onda bi ubili Grke.
|
|
|| ![]() |
|
haklerscvjetnog
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 10 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 2432 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2006 u 13:46 |
|
đabe im je šta su trebali ili nisu kad im Manu nije bio onaj pravi i stvarno mi nije jasno kako se našao u najboljoj petorci prvenstva......???
|
|
|
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
|
|
|| ![]() |
|
Lebron
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2006 u 17:07 |
|
Zasluženo je prvak ali pitanje je dal bi se kvalificirali da nije bilo Lamonice,Dovidavičiusa i Drabikovskog. |
|
|
Hrvatska 4
|
|| ![]() |
|
Lebron
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2006 u 17:13 |
|
I samo da se zna: Na utakmici talijanskog prvenstva između Climamia i još nekog sudio je Lamonica. Odmah u prvom napadu sudio je faul Bagariću. Bagarić mu je tad prišao i pitao : "Hoće li ovo biti ko Hrvatska - Španjolska? " i Lamonica mu je dao tehničku. U Climamiu je pravilo da se za tehničku plaća 2000 eura. Kad je predsjednik kluba pitao Bagarića šta je bilo ovaj mu je ispričao a predsjednik kluba je rekao: " U redu je, nemoraš platit " I klub je platio umjesto njega. Isto tako je i Blatt izjavio: " Da vas nisu s**ala ona tri kretena vi danas ne biste igrali s nama pripremne utakmice već bi bili u Japanu" To pokazuje da je cijeli svijet vidio krađu!!!! |
|
|
Hrvatska 4
|
|| ![]() |
|
neshvaćeni 1
sophmore
Član od: 18 Travanj 2006 Online status: Offline Postovi: 143 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Rujan 2006 u 17:54 |
|
i godinu dana poslije boli kad vidiš ovo, boli u biti još više godinu dana poslije.... šta bi dao da sam doživio da čujem lijepu našu usred beograda...gamad trofazna bi umrla.... ali vratit ćemo španjolcima sa kamatama, već iduće godine, Bog će nam valjda jednom vratiti...
|
|
|
ima runa ali nema guna
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |