FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Finale

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Autor
soldier Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 13 Prosinac 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat soldier Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Finale
    Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 19:38
  Grčka:Španjolska

Vaše prognoze:p
   Ja prednost dajem grcima,mislim da su kvalitetniji i igraju momčadski,stoga mislim da će pobjednik biti GRČKA

||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 20:38
Slažem se s tobom a napisao sam to u prošlom topicu, možda ipak nisi trebao otvarati ovaj, ali whatewer... dobro je
  ||   Nazad na vrh
Loki Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 09 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Loki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 20:41
Ako se Gasol ne oporavi,a prve prognoze govore da neće,prednost Grčkoj.Ako se i oporavi,neće biti ni blizu 100%-opet prednost Grčkoj.
Sjajna momčadska igra.Pokazali su da mogu izvrsno i u obrani i u napadu.Izvrsni bekovi-Papaloukas-sigurno jedan od najkorisnijih igrača Europe,Diamantidis-jedan od najboljih obrambenih,Spanoulis također odličan.

Sa druge strane,ako Navarro bude igrao kao danas,i bez Gasola i pravog Calderona(koji je isto znao kenjati danas),Španjolska nema šanse.Ali vjerojatno će odigrati bolje i očekujem neizvjesnu utakmicu(i pobjedu Grka).
  ||   Nazad na vrh
ALLEN_THE KING Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 14 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ALLEN_THE KING Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 22:22
GRČKAAAAAAA 
ALLEN_the king
  ||   Nazad na vrh
harry c Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat harry c Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2006 u 12:17
 grčka definitivno. baš mi je drago kaj su amere nakantali!
Cibona prvak, opet.....
  ||   Nazad na vrh
rastaman Vidi meni
professional
professional

Član od: 01 Ožujak 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rastaman Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2006 u 15:15
Grčka je velik favorit!!! Pokazali su da se bez ijednog NBA igrača može itekako dobro odigrati! Svaka čast!!!
  ||   Nazad na vrh
James Naismith Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat James Naismith Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2006 u 15:53

Grci definitivno, cinjenica koja ide u prilog tome je i neigranje Gasola... A moji su favoriti Grci jer su mi jucer uljepsali dan pobjedivsi Amerikance!!!

||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2006 u 20:21

Eto sad je sigurno da Gasol neće igrati, pa dajem 90% Grčkoj, jer Navarru u bitnim trenutcima i utakmicama drhti ruka isto ko i Grabajosi. Calderon je isto pokazao kako može seruckati

||   Nazad na vrh
haklerscvjetnog Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvjetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2006 u 20:51
ma Grci osvajaju.....bez Gasola ma koliko se napalili Španjolci nemogu ništa......a ako pobijede to će biti najveće iznenađenje valjda zadnjih 50  godina.....  
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
  ||   Nazad na vrh
McGrady Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat McGrady Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2006 u 21:00
 **iga sutra ce se finale  biti puno manje zanimljivije ubog neigranja Gasola, jer ocito bez njega ce vrlo vjerojatno izgubiti i onda ce se normalno svugdje pisati o neigranju Gasola, mozda su Grci jaci od spanjolaca s gasolom, ali ovako svi ce pricati samo o gasolu.
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Rujan 2006 u 14:01

ALI NE! Tri minute su do kraja, a Španjolska bez Gasola vodi 25 razlike!!!!! Inače nije neka jaka utakmica nema neizvjesnosti, Španjolska će biti prvak, a možemo samo čekati prvu petorku, MVP-a i obrambenog igrača (Diamantidis će biti vjerojatno)

||   Nazad na vrh
PJOTR Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 04 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat PJOTR Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Rujan 2006 u 14:15
  Nevjerovatno!!!!

Svaka cast Spaniji, ALI MI smo ih dobili prosle gdoine!!!!!
PETR se vratio
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni