FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

The official WC topic

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Autor
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: The official WC topic
    Objavljeno: 25 Kolovoz 2006 u 22:10

Slovenci kakve su sreće, dobit će Turke. Argentina lako protiv NZ, Italija-Litva... rekao bih da će se igrati produžetak nakon kojeg Italija pobjeđuje, a možda i poslije regularnog dijela (Litvanci su pokazali da im fali pravi clutch igrač), Španjolska Srbiji mast vadi, a u donjem dijelu sve onak kak je keno rekao samo se ne bi tako lako kladio na Grke protiv Kine.

||   Nazad na vrh
blok37 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat blok37 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Kolovoz 2006 u 22:35
Koji je minus u kladionicama na Srbiju? Pukli smo od Spanaca 2 prijateljske,cini mi se da cemo ih dobiti,i to opusteno! Gasol 30 poena 15 skokova ali ostali ocaj!!! Proradice kod nas neko ko nije bio zapazen do sada,Popovic,Avdalovic,Nikolic.........mozda mocni Kosta Perovic
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Kolovoz 2006 u 22:46

Koji si ti sad da ne velim riječ... Navarro je očaj? Ako je on očaj onda je ovaj vaš Avdalović fulao sport (ma fulao ga je ovako i onako). Garbajosa je očaj? Košta Perović je priznajem takva kvaliteta da bi trebao grijao klupu rezervnom centru u trećoj ligi. Pa i Miličić je rupa nad rupama, moćni centar koji šutira trice ko navinut, a još da i ne spomenem izvrsnog košarkaškog znalca Šakotu. Da i vašeg vođu na terenu Rakočevića koji kad se odlučuje utakmica sakrije na svoju polovice dvorane da mu slučajno lopta ne dođe. Izvrsna ekipa, nema kaj...

||   Nazad na vrh
ibrahim Vidi meni
professional
professional

Član od: 21 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ibrahim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2006 u 00:02
stavio bi pare na slovence jer turci su mi nekako neuvjerljivi i malo sam cak razocaran tekmom protiv grka.mada je sutra biti ili nebiti..srbe ne bi ni komentirao jer kvota 1.20 na spanjolsku sve govori.litva italija,e to ce tekma bit,neznam na koga bi radje pare stavio..trebalo bi napeto bit.. 
  ||   Nazad na vrh
James Naismith Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat James Naismith Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2006 u 00:33
Ovi na fiba.com nisu bas najpouzdaniji, napisali su da je Wade odigrao 5 utakmica i stavili da ima prosjek koseva 17 a covjek je odigrao 4 utakmice i ima prosjek 21.25!!! 
  ||   Nazad na vrh
ibrahim Vidi meni
professional
professional

Član od: 21 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ibrahim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2006 u 09:16
  litva dobila italiju u napetoj zavrsnici nakon sto su talijani u zadnih 4min stigli deset razlike ali pravi show pocinje u zadnjih desetak sekundi kada litvanci promasuju 4 bacanja na +3 dok kod talijana prvo bellinelli promasuje oba da bi 2 sek prije kraja basile iznudio 3 bacanja od macijauskasa ali promasio sva tri..kad ti neide..inace basile katastrofa...
  ||   Nazad na vrh
Loki Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 09 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Loki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2006 u 10:40
Basile nakon ove utakmice može komotno u penziju.Tako iskusan igrač,a u njabitnijem trenutku promašiti sva tri slobodnjaka.Da ne govorim da je promašio sva 4 upućena šuta.

BTW,tko je ovaj Di Bella?I protiv Amera je bio dobar,a po statistici i danas najbolji Talijan.
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2006 u 11:39

Basile je rupa, ali da smo kojim slučajem mi tam i da igramo protiv talijana, bez problema bi nam lik utrpao 30. 5 min do kraja tekme TUR-SLO 71:74

||   Nazad na vrh
Loki Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Loki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2006 u 12:12
Dobila Turska 90-84.Slovencima ovo nije prvi put da su pali u završnici.Turci gađali pred kraj trice ko ludi.
  ||   Nazad na vrh
keno Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat keno Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2006 u 12:15

cao slovenci!!!!

turkiye_4ever

galatasaray champion
  ||   Nazad na vrh
blok37 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat blok37 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2006 u 14:59
Sorry za komentar od juce,ali nada umire poslednja Nisam znao da su ovi nasi ovoliki slepci,mada priznajte da Spanci sa ovakvom igrom nemaju sanse protiv Arg,USA.......svako je od vas se potajno nadao da recimo Dinamo moze da prodje Arsenal,isto kao ja da Zvezda prodje Milan ili da dobijemo Spance u produzetq....
  ||   Nazad na vrh
Loki Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Loki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Kolovoz 2006 u 16:47
Navarro i Garbajosa zajedno 7 koševa iz igre(sve Navarro).I onda se ljudi čude kada ne mogu nikako do medalje.Svi pričaju o Gasolu,ali mozak ekipe im je Calderon.Igra odlično cijelo prvenstvo.
Što se Srba tiče,vrlo vrlo loše.Tripković nije pokazao niti ''t'' od svog velikog talenta.Iskazao se jedino sa 2 namjerne pogreške.Za Avdalovića nisam mislio da je tako loš,a ni Rakoch nije briljirao.
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni