FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

The official WC topic

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Autor
Loki Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 09 Studeni 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Loki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: The official WC topic
    Objavljeno: 23 Kolovoz 2006 u 10:41
Kratko im je trajalo.Sada je 66-53 za Švabe
Litva nabila Australce 78-57.
Španjolska-Angola 93-83.
Pobjede Kine i Argentine.
  ||   Nazad na vrh
ibrahim Vidi meni
professional
professional

Član od: 21 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ibrahim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Kolovoz 2006 u 16:31
je,vidio sam..cak mi je malo talijana zao,igrali su super prvo poluvrijeme.ali onaj carmelo je lud...mada nisam ljubitelj ni jednih ni drugih moram priznat nelosa tekma.. 
  ||   Nazad na vrh
Loki Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Loki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Kolovoz 2006 u 16:39
Talijani su pokazali da se može protiv Amera.Kada im suparnici ne gube olako lopte i kada se ne šutira nerezonski.Da Anthonya nije srao šut,bilo bi gusto.U 3.četvrtini je valjda zabio 20,Wade je isto tada proigrao.LeBron neprepoznatljiv.

Fibin sajt je katastrofa.Pola dana ne radi.
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 08:45

E sad sam gledo zadnjih 30s tekme Slovenija-Kina. Kina dobila 1 razlike ali kak...

Još 10 sek prije kraja je neriješeno.

6sek do kraja Slovenci zabijaju i vode 2 razlike.

0sek do kraja Kina pobjeđuje šutom za 3 sa sirenom Shipeng Wanga. Inače Yao Ming nevjerojatan, ako sam dobro čuo 36 poena.

||   Nazad na vrh
ibrahim Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ibrahim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 09:20
opet fiba ne sljaka..vidio sam da su slovenci popusili,mozda lagano razocarenje ali mislim da du dalje i ovako tako da im nije bas toliki problem..
gledo sam njemce pred kraj i produzetak sa ANGOLOM.I dalje tvrdim da su neuvjerljivi,ALI Dirk se budi,u produzetku je igrao sam,a mislim da je bio preko 45 koseva..lud covjek
  ||   Nazad na vrh
PJOTR Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 04 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat PJOTR Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 10:16
46 kosa Nowitziki-a.
PETR se vratio
  ||   Nazad na vrh
ibrahim Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ibrahim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 12:22
  hvala na ispravci,a sada se idem spremit za poslasticu.turska - grcka.tu ce svega bit.kutlay,peker i ekipa s jedne a papaloukas,fotsis i banda s druge strane..toplo preporucam
  ||   Nazad na vrh
scull Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat scull Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 14:45
inače, nowitzki je zabio 47 koševa. a svidjeli su mi se angolci kak igraju, onaj play barros je lud, brz ko metak! i ima neku ludu tehniku, super igrač. i onaj cipriano je dobar i još jedan, al zaboravih mu ime. mendes, mendoza.. tako nekako.
turci su mi bili smiješni na ovoj utakmici, nikako nisu znali odigrat 2-3 akcije zaredom, al su zato izgubili 27 napada za redom u 3.-oj četvrtini. grci igrali taman kolko treba..
buu
  ||   Nazad na vrh
LITVA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 24 Kolovoz 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat LITVA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 17:40

Litva is going to kick ass of italy  then spain  then argentina  and in the finals usa 

Litva rules in bball
  ||   Nazad na vrh
Loki Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Loki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 20:54
1/8 finala dakle:

26.8.
Argentina-Novi Zeland
Italija-Litva
Turska-Slovenija
Španjolska-SiCG

27.8.
Njemačka-Nigerija
USA-Australija
Francuska-Angola
Grčka-Kina

Argentina bi trebala lako protiv NZ-a.Ita-Lit i Tur-Slo će vjerojatno biti vrlo gusto.Ovisit će ponajviše o šutevima Litve i Turske za koje smo vidjeli da su izrazito šuterske ekipe.Španjolska u ovakvom izdanju ne bi trebala imati previše problema s oslabljenom SiCG.Njemačka i USA veliki favoriti,rekao bih i Grčka,dok bi Fra-Ang moglo biti gusto s obzirom da su Francuzi jako neuvjerljivi.
  ||   Nazad na vrh
keno Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat keno Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 23:43

26.8.
Argentina-Novi Zeland 1
Italija-Litva 2
Turska-Slovenija 1
©panjolska-SiCG      1     ko svemir

27.8.
Njemačka-Nigerija 1
USA-Australija 1
Francuska-Angola  1
Grčka-Kina  1

galatasaray champion
  ||   Nazad na vrh
scull Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat scull Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Kolovoz 2006 u 20:12
sad gledaj kad slovenci i srbi pobjede..! nekak mi to miriši, hoću reći smrdi..    
buu
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni