The official WC topic |
Odgovori
|
Stranica <12345 6> |
| Autor | |
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 09 Studeni 2005 Lokacija: Montserrat Online status: Offline Postovi: 1578 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: The official WC topicObjavljeno: 23 Kolovoz 2006 u 10:41 |
|
Kratko im je trajalo.Sada je 66-53 za Švabe
Litva nabila Australce 78-57. Španjolska-Angola 93-83. Pobjede Kine i Argentine. |
|
|| ![]() |
|
ibrahim
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 21 Kolovoz 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 209 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 23 Kolovoz 2006 u 16:31 |
|
je,vidio sam..cak mi je malo talijana zao,igrali su super prvo poluvrijeme.ali onaj carmelo je lud...mada nisam ljubitelj ni jednih ni drugih moram priznat nelosa tekma..
|
|
|| ![]() |
|
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 09 Studeni 2005 Lokacija: Montserrat Online status: Offline Postovi: 1578 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 23 Kolovoz 2006 u 16:39 |
|
Talijani su pokazali da se može protiv Amera.Kada im suparnici ne gube
olako lopte i kada se ne šutira nerezonski.Da Anthonya nije srao
šut,bilo bi gusto.U 3.četvrtini je valjda zabio 20,Wade je isto tada
proigrao.LeBron neprepoznatljiv.
Fibin sajt je katastrofa.Pola dana ne radi. |
|
|| ![]() |
|
rexus
veteran
Član od: 20 Lipanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 2679 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 08:45 |
|
E sad sam gledo zadnjih 30s tekme Slovenija-Kina. Kina dobila 1 razlike ali kak... Još 10 sek prije kraja je neriješeno. 6sek do kraja Slovenci zabijaju i vode 2 razlike. 0sek do kraja Kina pobjeđuje šutom za 3 sa sirenom Shipeng Wanga. Inače Yao Ming nevjerojatan, ako sam dobro čuo 36 poena. |
|
|| ![]() |
|
ibrahim
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 21 Kolovoz 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 209 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 09:20 |
|
opet fiba ne sljaka..vidio sam da su slovenci popusili,mozda lagano razocarenje ali mislim da du dalje i ovako tako da im nije bas toliki problem..
gledo sam njemce pred kraj i produzetak sa ANGOLOM.I dalje tvrdim da su neuvjerljivi,ALI Dirk se budi,u produzetku je igrao sam,a mislim da je bio preko 45 koseva..lud covjek |
|
|| ![]() |
|
PJOTR
sophmore
Član od: 04 Travanj 2006 Lokacija: Zimbabwe Online status: Offline Postovi: 128 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 10:16 |
|
46 kosa Nowitziki-a.
|
|
|
PETR se vratio
|
|
|| ![]() |
|
ibrahim
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 12:22 |
|
hvala na ispravci,a sada se idem spremit za poslasticu.turska - grcka.tu ce svega bit.kutlay,peker i ekipa s jedne a papaloukas,fotsis i banda s druge strane..toplo preporucam
|
|
|| ![]() |
|
scull
veteran
Član od: 10 Listopad 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1341 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 14:45 |
|
inače, nowitzki je zabio 47 koševa. a svidjeli su mi se angolci kak igraju, onaj play barros je lud, brz ko metak! i ima neku ludu tehniku, super igrač. i onaj cipriano je dobar i još jedan, al zaboravih mu ime. mendes, mendoza.. tako nekako.
turci su mi bili smiješni na ovoj utakmici, nikako nisu znali odigrat 2-3 akcije zaredom, al su zato izgubili 27 napada za redom u 3.-oj četvrtini. grci igrali taman kolko treba.. |
|
|
buu
|
|
|| ![]() |
|
LITVA
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
rookie
Član od: 24 Kolovoz 2006 Lokacija: Lithuania Online status: Offline Postovi: 2 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 17:40 |
|
Litva is going to kick ass of italy |
|
|
Litva rules in bball
|
|
|| ![]() |
|
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 20:54 |
|
1/8 finala dakle:
26.8. Argentina-Novi Zeland Italija-Litva Turska-Slovenija Španjolska-SiCG 27.8. Njemačka-Nigerija USA-Australija Francuska-Angola Grčka-Kina Argentina bi trebala lako protiv NZ-a.Ita-Lit i Tur-Slo će vjerojatno biti vrlo gusto.Ovisit će ponajviše o šutevima Litve i Turske za koje smo vidjeli da su izrazito šuterske ekipe.Španjolska u ovakvom izdanju ne bi trebala imati previše problema s oslabljenom SiCG.Njemačka i USA veliki favoriti,rekao bih i Grčka,dok bi Fra-Ang moglo biti gusto s obzirom da su Francuzi jako neuvjerljivi. |
|
|| ![]() |
|
keno
sophmore
Član od: 21 Srpanj 2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 56 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 23:43 |
|
26.8. Argentina-Novi Zeland 1 Italija-Litva 2 Turska-Slovenija 1 ©panjolska-SiCG 1 ko svemir ![]() 27.8. Njemačka-Nigerija 1 USA-Australija 1 Francuska-Angola 1 Grčka-Kina 1 |
|
|
galatasaray champion
|
|
|| ![]() |
|
scull
veteran
Član od: 10 Listopad 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1341 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2006 u 20:12 |
|
sad gledaj kad slovenci i srbi pobjede..! nekak mi to miriši, hoću reći smrdi..
|
|
|
buu
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12345 6> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |