The official WC topic |
Odgovori
|
Stranica 123 6> |
| Autor | |
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 09 Studeni 2005 Lokacija: Montserrat Online status: Offline Postovi: 1578 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: The official WC topicObjavljeno: 19 Kolovoz 2006 u 10:44 |
|
Evo ovo neka bude tema u kojoj ćemo komentirati utakmice i općenito razvoj situacije na SP-u.Dosad se odigralo:
A:Venezuela-Libanon 72:80 B:Njemačka-Japan 81:70 C:Brazil-Australija 77:83 D.PuertoRico-SAD 100:111 |
|
|| ![]() |
|
rexus
veteran
Član od: 20 Lipanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 2679 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Kolovoz 2006 u 11:00 |
|
Sad si reko, ja sam već na prošlom topicu počeo pisati. Dobro onda ćemo samo copy-paste od tamo i dalje tu komentirati: Njemačka-Japan (81-70) - gledao sam drugo poluvrijeme i mogu samo reći: Ovi Japanci su lud narod, takav run&gun nisam nikad vidio, pa čak ni Phoenix tako ludo ne igra. Nowitzki najučinkovitiji s 27p i čini mi se 10r. Venezuela-Libanon (72-80) - slično se dogodilo u pripremnim utakmicama, i ovo nitko nije očekivao. Rezultat se često mijenjao, a na kraju su ipak Libanonci u zadnjim minutama odnijeli pobjedu. Brazil-Australija (77-83) - Vodstva su se do poluvremena često izmjenjivala, a u drugom poluvremenu Australija preuzima inicijativu i pobjeđuje. Kod Brazila Barbosa-18. Za Australiju-neki Werthington (tak nekak)-23 Puerto Rico-USA (100-111) - USA je upisala prvu pobjedu, no u prvom poluvremenu je rezultat stalno bio tu negdje. Krajem prvog i u drugom su se Ameri odlijepili i pobijedili. Kod Amera - Carmelo 21, LeBron i Hinrich 15, Wade 13, a kod Puerto Rica Arroyo 23 SCG (ili samo Srbija?)-Nigerija (75:82) - Nigerija, s anonimusima pobijedila susjede. Bravo Angola-Panama (83:70) Uredio/la rexus |
|
|| ![]() |
|
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 09 Studeni 2005 Lokacija: Montserrat Online status: Offline Postovi: 1578 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Kolovoz 2006 u 15:40 |
|
Argentina-Francuska 80:70 - nije bilo lako Argentincima,Francuzi se
nisu dali,ali kada ih je stao šut nisu mogli puno.Promašili dosta
slobodnih.
Španjolska-Novi Zeland 86:70 - Bez problema za Španjolce protiv solidnih novozelanđana. Litva-Turska 74:76 - Gledao sam malo i bila je dobra utakmica.Turska je zasluženo dobila.Litvi previše fale Šiškauskas i Jasikevičijus. Italija-Kina 84:69 - Kina je vodila na početku,no na koncu pobjeda Žabara. Grčka-Katar 84:64 - Katar na početku vodio 15-ak razlike,no onda su se Grci sabrali Slovenija-Senegal 96:79 - Rutinska pobjeda Slovenaca protiv slabog Senegala. |
|
|| ![]() |
|
rexus
veteran
Član od: 20 Lipanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 2679 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Kolovoz 2006 u 16:20 |
|
Ha čuj nije baš taj Senegal tolko slab. Gledao sam utakmicu mogu reći da u ekipi imaju izvanserijske blokere. Ali nisu ekipa na kompetitivnom nivou. |
|
|| ![]() |
|
ALLEN_THE KING
mvp
Član od: 14 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 664 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Kolovoz 2006 u 12:22 |
NJEMAČKA-JAPAN :i ja sam gledo tekmu,mislim da je pavličević napravio dobar posao s japancima,vidi se da im je falilo visokih igrača,nemaju iskustvo,ali fizički su potkovani,brzi su i pokretni,problem im je realizacija,njemačka igra super,dirk je super,sada još da uhvati šut za 3 i njemci su na konju VENEZUELA-LIBANON:tekma je bila dobra s obzirom koje su 2 momčadi igrale,ali na kraju je falilo snage venezueli,al od ove 2 momčadi ne možemo puno ni očekivati BRAZIL-AUSTRALIJA:iskreno ja sam očekivo da će brazilci napraviti više,ipak su bili prvaci južne amerike,svaka čast australiji PORTO RICO(kak se već piše)-SAD:SAD je dobio rutinirano,iako je bila super tekma s puno koševa SCG:NIGERIJA:šta reći,svaka čast nigerija |
|
|
ALLEN_the king
|
|
|| ![]() |
|
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Kolovoz 2006 u 15:45 |
|
Ova utakmica između SiCG i Francuske je bila živi očaj.Koliko grešaka
su imali i jedni i drugi,ne možeš vjerovat.Dodavanja suprničkom igraču
u glavu,zabijanje u reket vjerojatno s ciljem da se napravi faul u
napadu...Miličić dosada ima više šuteva za 3 nego za 2 na prvenstvu.
A Litva? 25 TO.Nisu dva dodavanja mogli spojiti.Ni Grci se nisu proslavili. |
|
|| ![]() |
|
rexus
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Kolovoz 2006 u 16:33 |
|
USA razbila Kinu totalka. Najučinkovitiji Wade s mislim 24. Onaj Dwight Howard je životinja. Kako igraju Ameri pritisak po cijelom terenu, više od 20 lopti su ukrali. Kinezi uopće nisu loši, gađaju trice ko ludi, Yao će već ove druge godine u NBA biti najbolji centar. Skoro sam puko od smijeha kad je prešprintao Howarda i onda se zaletio u Battiera |
|
|| ![]() |
|
trebor
sophmore
Član od: 19 Veljača 2006 Online status: Offline Postovi: 172 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Kolovoz 2006 u 17:34 |
|
Francuzima i Srbima nakon onakve utakmice treba zabraniti igranje košarke u Japanu. Ne sjećam se kad sam gledao ružniju utakmicu
|
|
|
Ovo je mali korak za čovjeka ali velik za čovječuljka.
|
|
|| ![]() |
|
James Naismith
sophmore
Član od: 21 Srpanj 2006 Online status: Offline Postovi: 83 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Kolovoz 2006 u 18:23 |
|
Wade 26 poena za 18 minuta, hvala Bogu napokon i njegova dobra partija...
|
|
|| ![]() |
|
rexus
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Kolovoz 2006 u 21:19 |
|
Kod Amera su svi dobro igrali, kolko mi je bilo za skužiti točno onak kaj je trener tražil, samo ne mogu svi odjedamput igrati, samo petorka. |
|
|| ![]() |
|
t-mac3
mvp
Član od: 16 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1000 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Kolovoz 2006 u 00:04 |
|
Reko sam ja da je Dwight dobar,a evo i rexus je potvrdio.gledao sam Grčku i Litvu i nije mi tekma bila nešto posebno.
|
|
|| ![]() |
|
James Naismith
sophmore
Član od: 21 Srpanj 2006 Online status: Offline Postovi: 83 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Kolovoz 2006 u 03:24 |
|
Jel` imaju negdje utakmice SP-a za download?
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 6> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |