USA TEAM SP2006 |
Odgovori
|
Stranica <1 23456 14> |
| Autor | |
d i m
sophmore
Član od: 19 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 95 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: USA TEAM SP2006Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 15:30 |
|
GRCI IGRAJU KAO PRAVA VOJSKA ISKUSNIH RATNIKA POD PALICOM GENERALA YANNAKISA. ŠTETA ŠTA SE GASOL OZLIJEDIO, MISLIM DA FURIJI OVAJ PUT NEMA SPASA..
AMERI |
|
|
d i m
|
|
|| ![]() |
|
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 09 Studeni 2005 Lokacija: Montserrat Online status: Offline Postovi: 1578 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 15:38 |
|
Obila im se bahatost i prepotencija u glavu.Mislili su da će zlato doći samo od sebe.E qrac!
Dobro je netko negdje napisao da Ameri ne ovise sami o sebi,što god ljudi o tome mislili.Prošlo je doba njihove dominacije.3.SP bez zlata,užasni na prošlim OI.I nema izlika.Mogu ljudi govoriti da su igrali bez najboljih.To nije istina.Na zadnja 2 velika natjecanja su igrali sve skupa James,Wade,Anthony,Iverson,Duncan,Marion,Brand da ne nabrajam.Svi su oni NBA superstars danas. Pročitana im je igra,a bijelci igraju glavom i ne jurišaju.Dok si oni neke stvari ne utuve u glavu,ništa od zlata. |
|
|| ![]() |
|
kremljn
sophmore
Član od: 27 Travanj 2006 Lokacija: United States Online status: Offline Postovi: 155 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 15:45 |
|
dobro si to rekao loki obila im se bahatost,onaj james ima sut kamena ruka,a wade isto tako,jedino je carmelo nesto odigrao,wade i james igraju u nba dobro kad im daju sto posto neka sredstva sto ih dizu zato stoo se to tamo uopce nekontroliraju takve stvari
|
|
|| ![]() |
|
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 09 Studeni 2005 Lokacija: Montserrat Online status: Offline Postovi: 1578 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 16:29 |
|
Pazite što briljatni site hoopsworld piše o porazu.Kad krenu tražiti
razloge poraza,patetičniji su od nas i Srba zajedno.Ovo su samo
najbolji djelovi:
Team USA didn't lose because they weren't good enough. They lost because the FIBA Championship was never supposed to be theirs. The NBA had gone through large measures to ensure their success but those things failed. They failed because referees do not understand English and because international rules can be changed at the blow of a whistle.Imagine for a second that you are Coach K and you are trying to explain to the referee that you are totally questioning the call.(strašan problem,nema što)Also keep in mind that those same referees only understand every 3rd word that comes out. So a sentence in English such as I really don't understand the
last call is translated into whatever language the officials do speak
comes out as I understand call. After trying to get sentences like this
out it is only obvious to tell that there is a barrier gap. That was
the problem throughout the tourney. |
|
|| ![]() |
|
babun
veteran
Član od: 21 Srpanj 2006 Lokacija: Nepal Online status: Offline Postovi: 1712 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 17:04 |
|
istina ...svaka im cast na momcadskoj igri...odrzali su ljiepu lekciju iz kosarke lebronu i ostaku |
|
|| ![]() |
|
babun
veteran
Član od: 21 Srpanj 2006 Lokacija: Nepal Online status: Offline Postovi: 1712 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 17:06 |
|
ajme ... |
|
|| ![]() |
|
PATRIOT
professional
Član od: 16 Kolovoz 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 171 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 17:39 |
Zasto uopce dolaze na SP ?! Bio sam u Japanu i mogu reci da je broj Japanaca koji govore Engleski oko 3%, a mozda i manje. Kako ce se sad jadni Ameri vratiti doma ? Neka Bush po njih posalje nosac aviona.
P.S. E pa tek sad znam zato oni kazu da su neshvaceni.
![]() |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
cheerleaderica
mvp
Član od: 11 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 651 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 18:00 |
|
|
|
|
You'll always miss 100% of the shots you don't take!!!
|
|
|| ![]() |
|
rexus
veteran
Član od: 20 Lipanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 2679 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 20:46 |
|
Baš mi je drago kaj su se posrali, pogotovo jer su podcjenjivali Grke. Ne znam kaj je bilo s LeBronom, dal se umislil ili kaj, ali Wade... katastrofa. Kak oni svi a pogotovo Wade ne mogu tu tricu s 6.25 pogoditi, a za to ga plaćaju milijunima u NBA (makar je tam trica 7.24). Evo sad sam se baš vratil s hakla i frend mi gađao trice 7-7. To oni svaki dan ispucaju na tisuće šuteva i ne mogu to propraviti. Sramota. Europska košarka se skoro do kraja približila NBA i ako ekipe počnu igrati onakvu zonu kakvu recimo igraju jače eu ekipe (Grčka), Wade će postati prosječan igrač. A to bi se vrlo lako moglo dogoditi. Da sad ćete reći on je uz Carmela bio njihov najbolji igrač, najbolji strijelac itd. Protiv Slovenije ili Senegala bi svatko zabio 20, protiv njih se tam qrčil, a dok dojde pravi izazov usere se ko Stojaković u finalu Zapada 2001. Totalno mi se zamjeril i ako ne popravi igru... katastrofa. |
|
|| ![]() |
|
ALLEN_THE KING
mvp
Član od: 14 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 664 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2006 u 22:20 |
|
grci su super ekipa,oni stvarno umore svaku ekipu,ali gledajte,oni su imali mali prosjek poena na prvenstvu do sada,amer su branili zonom,a ovi nisu očekivali taku pokretiljnovst,grci su uigrani,njima i da papadopulos igra playa ili baby shaq on bi to odigro super(to sam bubnuo),ma grci su carstvo,nisu atraktivna momčad,nemaju izrazitog igrača po poenima,oni su fantastično taktički potkovani
|
|
|
ALLEN_the king
|
|
|| ![]() |
|
James Naismith
sophmore
Član od: 21 Srpanj 2006 Online status: Offline Postovi: 83 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Rujan 2006 u 15:57 |
|
Mogu samo reci da mi je drago sto nisu osvojili!!!
|
|
|| ![]() |
|
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Rujan 2006 u 17:35 |
|
Hoće li se i dalje žaliti na FIBINE suce?
Danas kod +9 za Argentinu,suci zovu 2 blago rečeno sumnjiva faula u napadu Argentinaca.I umjesto da na HT vode dvoznamenkastom razlikom,+1 za Amere.To se još produžilo i na 3rd quarter,a nakon toga Argentinci više nisu mogli stići. I imali su sreće što Ginobili u ovakvoj formi nije ni za Zagorje Tehnobeton. |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 23456 14> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |