FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

USA TEAM SP2006

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 14>
Autor
ALLEN_THE KING Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 14 Svibanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ALLEN_THE KING Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: USA TEAM SP2006
    Objavljeno: 14 Kolovoz 2006 u 22:09
stvarno ih ozljede prate i neka odustajanja,iso miki,a bio je dobar 
ALLEN_the king
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 20 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Kolovoz 2006 u 22:39

Šteta ali kaj se može. Još jednog treba eliminirati trener. Špekulira se da će to biti Bruce Bowen

||   Nazad na vrh
James Naismith Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat James Naismith Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Kolovoz 2006 u 23:51
Ipak se nadam Battier ili Hinrich... 
  ||   Nazad na vrh
Picek Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 17 Rujan 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Picek Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Kolovoz 2006 u 11:12
SAD - J. Korea 116-63 
  ||   Nazad na vrh
ALLEN_THE KING Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ALLEN_THE KING Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Kolovoz 2006 u 12:15
mislim da će im arenas falit,ima super šut za 3,a usto voli dodati loptu,neznam,po meni je kvalitetniji od ostala 2 playa 
ALLEN_the king
  ||   Nazad na vrh
James Naismith Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Srpanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat James Naismith Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Kolovoz 2006 u 17:02
Arenas je klasa od igraca, pa samo informacija da je 4. strijelac lige sa skoro 30 poena u prosjeku govori sve... 
  ||   Nazad na vrh
ALLEN_THE KING Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ALLEN_THE KING Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Kolovoz 2006 u 21:50
da,sada je u repki imo 3.8 poena,ali bio je dobar asister,misilm da će se osjetiti da nedostaje 
ALLEN_the king
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Kolovoz 2006 u 18:34

Pa možda i neće. Hinrich i Paul su pravi playevi kojima je na prvom mjestu dodati loptu, a svi oni igraju manje od 20 min u prosjeku a ako zatreba mogu i više

||   Nazad na vrh
ALLEN_THE KING Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ALLEN_THE KING Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Kolovoz 2006 u 21:51
još malo do svjetskog,voliio bih da mogu uživati u košarci,a nadam se da će biti kvalitetno 
ALLEN_the king
  ||   Nazad na vrh
gurke Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat gurke Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Kolovoz 2006 u 23:24
 Da nije danas Anthony imao "rodjendan" pukli bi od Italije...
Never argue with an idiot:
first he will drag you down to his level,
then he will beat you with experience.
...ponekad pijem umjerene kolicine alkohola...
  ||   Nazad na vrh
rexus Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rexus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 08:46

Ha vidiš. Dok jednom ne ide, ide drugom. Nije išlo Jamesu, ali su zato proigrali Carmelo, Wade i Elton

||   Nazad na vrh
ALLEN_THE KING Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ALLEN_THE KING Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2006 u 23:33
USA je bez poraza,ali to još do sada nisam vidio imaju 2 petorke,i ne mješa previše igrače,sve se zna,igraš 20 minuta i to je to,Anthony je pokazo kak to se radi u nba,nije mi se svidilo jedino u toj tekmi što je wade na kraju igro za svoju statistiku,ali sada je bitno kak će ameri odigrat,sada nema kiksa
ALLEN_the king
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 14>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni