FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

HKS odbacio prijedloge

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Autor
orlando-car Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Studeni 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat orlando-car Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: HKS odbacio prijedloge
    Objavljeno: 12 Prosinac 2006 u 10:51

E, Bruno Sx ne možešviše ni sakupiti ljudi na tribinama kad ljudi neznaju što bi radili na tribinama. Ako malo bolje zagalamiš onda ti kažu da si primitivac. Nas u malom Otočcu dođe po 200-250 na tribine i onda se nađe neki primitivac od delegata koji  hoće ispraznit tribine, kao da je dvorana kazalište, pa se smije pljeskat na kraju predstave. A ovo sa TV prijenosom i HKS-om je smiješno.Nije Hrvatska košarka u krizi nego nečiji interesi. Pogledajte samo gdje rade naši treneri i gdje su naši igrači, a i klubovi gdje se takmiče. Kad će nogomet imati sudionika Eurolige. Nikad, pa ni onda, a koliko se samo priča o njemu. Sve je to rad-nerad HKS-a. Reklama je važna, najvažnija. Najlakše je po džepu klubova, plati ovo, plati ono, a za uzvrat ćešdobiti što dobiješ. Ja predlažem da se u Hrvatskoj osnuje profesionalna košarkaška liga koja nema veze sa savezom, vlasnici klubova su poznati, ima privatne televizije koja bi možda imala interes da prenosi uzbudljive utakmice i pune dvorane. Savez teba raditi u intersu klubova jer ga oni plaćaju,ako neće -zbogom. Osnujte Profesionalnu Hrvatsku Ligu , PHL. Igrače ionako plaćate i sve ostalo. Samo nađite vodstvo koje Vas neće j...t nego podržavati u obostanom interesu. 

tiha voda brege valja
  ||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Prosinac 2006 u 10:39
Ideja s novom ligom ti uopće nije loša, ali što misliš da bi pojedini direktori klubova to bolje radili nego Danko Radić? Za to trebaju pošteni ljudi na čelu klubova...  

Uredio/la overlord
  ||   Nazad na vrh
orlando-car Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat orlando-car Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Prosinac 2006 u 10:41
 To se nikad ne zna kako bi se tko ponašao. Ali bi se u profesionalnoj lizi znalo tko treba poduzimati korake da košarka bude atraktivna i običnom puku, a ne samo košarkaškim zbalcima. Kad se napune dvorane dalje idu i sponzori i TV prijenosi. Mora tu biti ekonomskog interesa. Ovako ti je nekome interes dobra plaća nešto rada i vrlo malo odgovornosti. Svi su krivi za loše rezultate samo ne čelnici krovne organizacije. Pa onda sustav izbora i lobiranja po županijskim savezima. To ti je kao kad bi svi župani birali premijera - na što bi to ličilo. Ne kažem da je nečiji rad loš, ali mi je žao da pojedinci koji imaju iza sebe uspijeha kao treneri i kao igrači ne mogu doći do izražaja u savezu.
tiha voda brege valja
  ||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Prosinac 2006 u 14:20
Izvorno objavio/la orlando-car

To se nikad ne zna kako bi se tko ponašao. Ali bi se u profesionalnoj lizi znalo tko treba poduzimati korake da košarka bude atraktivna i običnom puku, a ne samo košarkaškim zbalcima. Kad se napune dvorane dalje idu i sponzori i TV prijenosi. Mora tu biti ekonomskog interesa. Ovako ti je nekome interes dobra plaća nešto rada i vrlo malo odgovornosti. Svi su krivi za loše rezultate samo ne čelnici krovne organizacije. Pa onda sustav izbora i lobiranja po županijskim savezima. To ti je kao kad bi svi župani birali premijera - na što bi to ličilo. Ne kažem da je nečiji rad loš, ali mi je žao da pojedinci koji imaju iza sebe uspijeha kao treneri i kao igrači ne mogu doći do izražaja u savezu.

Pa čelnici su tu najmanje i krivi. Glavni su krivci klubovi koji to dopuštaju HKSu. Da je vodstvo klubova bolje i poštenije, vodstvo HKSa bi već odavno bilo dolje. Tko je uopće vidio da suci djeluju kao vodstvo Saveza; eventualno da imaju savjetodavnu ulogu.
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni