FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

CRO - SCG (EP U20)

Odgovori Odgovori
Autor
leo1 Vidi meni
professional
professional

Član od: 17 Travanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat leo1 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: CRO - SCG (EP U20)
    Objavljeno: 16 Srpanj 2006 u 14:29
Za 20 minuta počima. Treba to dobiti i osvojiti prvo mjesto u grupi. S pobjedom ipak će nam lakše biti dalje. Ne nešto puno lakše, ali...treba dobiti. Bez onoga "nije važno" već smo i bez ove utakmice prošli dalje. Idemo dečki! Na redu su naši tornjevi da se konačno razigraju. I vrijeme je da krenu bar u treććoj utakmici na prvenstvu. 
  ||   Nazad na vrh
Croair Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Croair Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Srpanj 2006 u 18:49

Ništa. Još jedan poraz protiv Srba. Kao nije se išlo žestoko jer tekma nije bila od nekog značenja.

Sada se razigrali centri, ali podbacio najbolji iz prve dvije tekme Batina. Rudež i treću tekmu slabo. Ja ne znam šta mu kao četvorci dozvoljavaju toliko šuteva za 3 poena s katastrofalnim učinkom. Šta je s jednim od najboljih iz prve dvije tekme Stipanovićem? Ni sekunde danas! Nije valjda neka ozbiljnija ozljeda? Ili je odmaran?

Idemo dalje! Bit će bolje! 

||   Nazad na vrh
haklerscvjetnog Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvjetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Srpanj 2006 u 19:34
nadajmo se da je odmaran.....

..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni